OVE ŽESTOKE SVAĐE SU OBELEŽILE RIJALITI: Kuća se tresla kada su ukućani lupali šamare, urlali i pravili incidente! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

OVE ŽESTOKE SVAĐE SU OBELEŽILE RIJALITI: Kuća se tresla kada su ukućani lupali šamare, urlali i pravili incidente! (VIDEO)

Stars -

U rijalitiju je često dolazilo do svađa, pa čak i fizičkog nasilja, a ovo su neke od najžešćih svađa.

Glavni akteri su pretežno bili Sloba Radanović, Luna Đogani, Miki Đuričić i ostali.

SVAĐA MACE DISKRECIJE I SAŠKE KARAN: Ove dve učesnice su se posvađale u dnevnoj sobi, a došlo je i do čupanja. Saški se tada nije svidelo ono što je Diskrecija govorila o njoj, zbog čega je ovako burno reagovala, a odmah je sprečen veći incident.

SVAĐA KRISTINE KIJE KOCKAR I SLOBODANA RADANOVIĆA: Kristina je svom suprugu koji je prevario u rijalitiju zamerila to što nije želeo da prizna šta su pričali iza kola, pa i da su se poljubili, a onda mu je udarila šamar.

SVAĐA LUNE ĐOGANI I SLOBODANA RADANOVIĆA: Luna Đogani je na jednoj od žurki napala Slobu, svog bivšeg dečka, zbog toga što ju je navodno gurnuo. Ona ga je grebala i nanela mu povrede, a sve vreme je uz pevača bila njegova žena, koju je Đoganijeva vređala.

SVAĐA LEPOG MIĆE I MIKIJA ĐURIČIĆA: Njih dvojica su se zbog različitih stavova mnogo svađali, međutim haos koji će svi pamiti dugo je i situacija kada Mića nije želeo da učestvuje u zadatku koji su stanari dobili, što je Mikija veoma naljutilo zbog čega je nasrnuo na pevača.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track