SVI HVALE NJEN IZGLED U 44 GODINI: A sada je Sanja Marinković otkrila šta misli o plastičnim operacijama! IZNENADIĆETE SE
Foto: Marina Lopičić

dala svoj sud

SVI HVALE NJEN IZGLED U 44 GODINI: A sada je Sanja Marinković otkrila šta misli o plastičnim operacijama! IZNENADIĆETE SE

Stars -

Sanja Marinković važi za jednu od popularnijih voditeljki na malim ekranima, a sada je progovorila o estetskim operacijama.

S obzirom da na to da su estetske korekcije u jeku popularnosti među poznatim damama, poznata voditeljka je dala svoj sud o tom trendu.

"Nisam za priče koje promovišu uspeh kroz žrtvovanje, a pre svega ne kroz ulaganje u izgled koji se meri kubicima botoksa i silikona. Ukoliko se osnuje pokret protiv silikonske Srbije, ja ću biti prvi član i najborbeniji aktivista", rekla je voditeljka "Magazina In" .

"Fizički izgled žene, ali i muškarca, mnogo govori o stanju uma. Zaista verujem da svako ko ima rez od estetskih korekcija na licu ili telu ima i dubok rez na srcu ili ranu na duši. Žene i devojke ne bi trebalo osuđivati, već im pomoći da promene svoje misli pre nego što promene pozadinu, nos ili obrve", dodala je Sanja, a zatim zaključila priču rečima:

"Moj izgled je danas u službi posla, karijere, stila života i ličnih uverenja. Ne bih ništa menjala. "Iskustvo je vlastita koža puna ožiljaka", rekla mi je jednom prilikom Sanda Rašković-Ivić i ja bih zaista sebi želela da dopustim jedino takve rezove.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Hello/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track