IVAN MARINKOVIĆ JE NOĆAS PRIVEDEN ZBOG KOKAINA: A sada se oglasio, evo šta je rekao!
Foto: Damir Dervišagić

oglasio se bivši muž goce tržan

IVAN MARINKOVIĆ JE NOĆAS PRIVEDEN ZBOG KOKAINA: A sada se oglasio, evo šta je rekao!

Stars -

Ivan Marinković je priveden je u noći između petka i subote zbog navodnog posedovanja kokaina, a sada se bivši učesnik rijalitija "Parovi" oglasio.

Bivši muž Goce Tržan koji je pre nekoliko dana dobio sina Željka jer se Miljana Kulić porodila, napisao je na Fejsbuku.

"Zbog nastale situacije,imam obavezu i ljudsku i moralnu da se oglasim jer ne želim da dajem pojedinačne izjave za medije,pošto svakako znaju da napišu dosta neistina...Naime,i kada nije moje,moje je.Neko sigurno zna istinu,a to nisam ja. Sa puno ljudi sam prethodnih dana bio u kontaktu,vozio i poznate i nepoznate...Da li su mi oni prijatelji ili ne!? Da li je sve slučajnost ili nečija namera zbog koje ja sada ispaštam? Dovoljno se o meni zna,i sve sam o sebi vec rekao,ali ne želim da me u životu prati nešto sto nisam ja...upravo čitam knjigu "Bez krivnje krivi"...".

Da podsetimo, policija je noćas zaustavila automobil "Smart BG" u kom se nalazio Ivan Marinković, a nakon rutinske kontrole kod njega je navodno pronađena kesica sa drogom.

Marinković je tada priveden u policijsku stanicu, nakon čega mu je napisana krivična prijava zbog neovlašćenog držanja opojene droge.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track