NAKON RAZVODA DOČEKALE JE LEPE VESTI! ZAPALIĆE PRIMORJE: Lukas morao da otkaže nastup, Kija i Ministarke spremno uskočile!
Foto: Damir Dervišagić

novi nastupi

NAKON RAZVODA DOČEKALE JE LEPE VESTI! ZAPALIĆE PRIMORJE: Lukas morao da otkaže nastup, Kija i Ministarke spremno uskočile!

Stars -

Folk zvezda Aca Lukas bio je primoran da pre nekoliko dana otkaže unapred zakazani nastup u Makedoniji zbog lošeg zdravstvenog stanja, što je rastužilo njegove brojne fanove koji su željno iščekivali da uživo čuju izvođenje njegovih najvećih hitova. Iako je Lukas očekivao da će urbzo stati na noge i izaći pred publiku, on je morao da otkaže još jedan nastup, ovog puta na crnogorskom primorju, a umesto njega zapevaće ni manje ni više nego Kija Kockar.

foto: Damir Dervišagić

Budući da je za Lukasovim nastupom vladalo ogromno interesovanje, menadžment diskoteke tragao je za zvezdom koja će, takođe, održati nastup za pamćenje i izazvati ogromno interesovanje svih posetilaca crnogorskog primorja, zbog čega su se odlučili za Kiju Kockar i "Ministarke", koje putuju u Crnu Goru gde će sutra održati još jedan od nastupa, prenosi emisija "Ekskluzivno".

Kija i Lukas su se, inače, upoznali pre nekoliko dana u avionu, kada su, kako je pobednica "Zadruge" ispričala, ćaskali o uobičajenim stvarima, njenoj situcaciji sa Slobom Radanovićem, poslu i drugim temama.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track