PROCURILA ŠOKANTNA TVRDNJA: Kija Kockar i Sloba Radanović su sve zavarali, imaće bebu? (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

ODAO IH PRIJATELJ

PROCURILA ŠOKANTNA TVRDNJA: Kija Kockar i Sloba Radanović su sve zavarali, imaće bebu? (VIDEO)

Stars -

Rijaliti je odavno završen, ali narod je i dalje zainteresovan da zna kako sada žive njegovi omiljeni ukućani, a neminovno je najveće interesovanje za ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna.

Milan Milošević oduvek je bio bez dlake na jeziku, pa je tako i ovog puta u emisiji "Zadruga - narod pita" iskreno odgovarao na pitanja kako gledalaca, tako i voditelja.

foto: Damir Dervišagić

Milan je otkrio da su se Kija i Sloba slučajno sreli na šetalištu u Budvi i da mu je ona tom prilikom pripretila da ne dolazi na njen nastup. Međutim, Sloba se oglušio o to i pojavio se, došavši pravo u njen separe. Tada je od devojke koja prodaje ruže kupio sve što je imala, veći deo je dao Kiji, a ostatak devojkama koje su se našle u njenom društvu.

Milošević je ubeđen da ukoliko im se u nekom momentu putevi ponovo ukrste, dolazi do konačnog pomirenja, a tada će praviti i bebu, malog Radanovića.

"Da žive zajedno, da nisu rastavljeni i te kako bi ulazili u rasprave, ali bi se oni mirili i prelazili bi možda korak po korak, došli bi do bilo kakvog rešenja. Međutim oni su se sad razdvojili po prvi put. Ako im se putevi opet ukrste onda će doći do ozbiljnog pomirenja i onda će da naprave jednu malu bebu, sto posto, sto posto sam siguran", rekao je Milan.

Kurir.rs, Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track