MOMCI RASPISALI KONKURS ZA DEVOJKE: Lapsus bend pomaže mladim talentima
Foto: Promo

DOBRA ŠANSA

MOMCI RASPISALI KONKURS ZA DEVOJKE: Lapsus bend pomaže mladim talentima

Stars -

Članovi "Lapsus banda" odlučili su da pomognu jednoj od brojnih talentovanih mladih devojaka da ostvari svoj san i napravi prve korake u profesionalnom bavljenju muzikom.

foto: Promo

Poznati muški sastav raspisao je na društvenim mrežama konkurs, čija će pobednica dobiti fantastičnu priliku da bude gost u njihovoj novoj pesmi, čije je objavljivanje planirano za septembar.

- Dragi naši, a pre svega drage naše mlade dame, posle svog ovog vremena provedenog u bavljenju muzikom, svesni smo da nijedan uspeh ne dolazi preko noći. Potreban nam je talenat, rad, ali i sreća i prava prilika.

Baš zato, odlučili smo da nekoj od vas pružimo mogućnost da napravi prve korake na javnoj sceni. Kao što smo mi svojevremeno počeli sa obradama pesama dragih kolega, i vama će pesma otvoriti vrata uspeha.

Potrebno je da snimite obradu jedne naše pesme i postavite je na Instagram uz tagovanje našeg profila i heštag #lapsuscover i najboljoj od vas po mišljenju našeg žirija pružice se prilika da gostuje u pesmi i spotu za našu novu pesmu "Oči boje čokolade". Zbog potrebe pesme konkurs je otvoren samo za devojke, a trajaće do 20.8. u ponoć - napisali su članovi benda.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track