NADEŽDA OTKRILA KAKVOG MOMKA ŽELI! Pevačica objasnila na šta je slaba, a NIJEDNU Đuričićevu osobinu NIJE NAVELA!
Foto: Printscreen/Youtube

ISKRENA

NADEŽDA OTKRILA KAKVOG MOMKA ŽELI! Pevačica objasnila na šta je slaba, a NIJEDNU Đuričićevu osobinu NIJE NAVELA!

Stars -

Pevačica Nadežda Biljić po izlasku iz "Zadruge" posvetila se svojoj karijeri, pa je ubrzo objavila singl "Budale" na koji je javnost burno reagovala. Valjevčanka je tokom svog boravka u rijalitiju imala vezu sa pčelarem iz Kupinova, Mikijem Đuričićem, koju su krunusali i veridbom.

foto: Printscreen YouTube, Printscreen

Ipak, veridbu je Đuričić raskinuo odmah po izlasku iz Zadruge, uskraćujući Nadeždu za tu informaciju. Nadežda se nakon svog izlaska iz rijalitija uputila u Kupinovo, gde je kod Mikija provela nekoliko dana kako bi vezi ipak dali šansu. Stvari nisu išle onako kako su planirali, pa su ubrzo raskinuli i odlučili da ostanu prijatelji.

foto: Printscreen/Instagram

Sada je ona na Instagramu objavila snimak ekrana na osnovu kog možemo zaključiti da samuje i da momka po njenim merama još uvek nije našla.

"Sedim danas sa drugarom i žali mi se on kako danas nema normalnih devojaka i kako će umreti sam. Prijatelju, naravno da ih nema kad se ti tako postaviš. Možeš da zoveš u pola noći na gajbu, hotel i očekuješ finu. Budi šmeker, pa dodji pešaka ispred zgrade sa ružom ili bilo kojim cvetom u ruci pa je zovi da siđe samo da joj daš svet i poljubiš je. Prošetate se dok jedete kokice. Ne, nego ti u kola u pola noći da se vozaš. E, kad promeniš pristup, onda ćeš naći normalnu i nećeš umreti sam", glasila je njena objava sa Fejsbuka, koju je u vidu fotografije postavila i na Instagram.

Ovo je sigurno iznenadilo mnoge s obzirom na to da je Miki, u koga je bila zaljubljena, sušta suprotnost od ovoga što je napisala.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/ Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track