ZVEZDA RIJALITIJA OTKRILA SVE INTIMNE DETALJE IZ ŽIVOTA NAKON RIJALITIJA: EVO da li ulazi u NOVU sezonu! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

otvorila dušu

ZVEZDA RIJALITIJA OTKRILA SVE INTIMNE DETALJE IZ ŽIVOTA NAKON RIJALITIJA: EVO da li ulazi u NOVU sezonu! (FOTO)

Stars -

Anamarija Džambasov, učesnica rijalitija "Parovi" pribrala je velike simpatije publike tokom boravka u vili, a sada je odlučila da oktrije detalje iz života nakon izlaska.

foto: Printscreen/Happy

Ona je neko ko nikoga ne ostavlja ravnodušnim, tokom učešća kroz rijaliti borila je se sa predrasudama, ali publika je zavolela zbog njene prirode. Burne svađe, mirenja, ljubavne romanse samo su deo intrigantne crnke. Ne krije da joj se život promenio iz korena, te na sva pitanja odgovara veoma iskreno i u njenom maniru. Ističe da je ostala u kontaktu uglavnom sa svim takmičarima, osim sa Tihomirom, sa kojim je imala burnu vezu tokom cimerstva, zatim sa Milijem i Ivanom, kako navodi, ni ne želi da se čuje.

1. Neko si ko je definitivno obeležio dobar deo "Parova", međutim ono što je zanimljivo to je tvoj odnos sa Zerinom Hećo, od koje se ne odvajaš poslednjih dana. Kakav je vaš odnosnakon izslaska iz rijalitija?

"Hvala na lepim rečima, pre svega. Zerina i ja smo u super prijateljskim odnosima, družimo se sve više jer smo našle zajednički jezik i super se provodimo uvek".

foto: Printscreen

2. Ti si jedna od najaktuelnijih učesnica rijalitija, samim tim imaš dosta iskustva, kakvo je tvoje mišljenje o "Letnjem kampu" i učesnicima, kao i koga vidiš kao potencijalnog učesnika za sedmu sezonu?

"E, isrekno da ti kažem, ne stižem da ispratim sve od svojih obaveza, ali uspem pročitati na vašem portalu vesti vezano za njih. Moram ti priznati da nisu još uvek spremni za tako veliki izazov, ipak su "Parovi" najjači rijaliti na Balkanu".

3. Borba u rijalitiju bila je veoma teška, bilo je mnogo suza, ali i onih lepih momenata, da li ti nedostaje vila i kojiti je najdraži momenat tokom učešća?

"Boravak u najgledanijem rijalitiju mi je promenio život iz korena, naravno na bolje i uvek ću se sa osmehom sećati dana provedenih tamo, ružne trenutke ću svakako zaboraviti. Parovi mi neće nedostajati, jer moja rijaliti karijera je završena. Planiram da se ozbiljno posvetim mužičkoj karijeri, koja mi je sada mnogo više bitnija".

foto: Printscreen Instagram

4. Da li imaš u planu da uđeš u novu sezonu "Parova" i šta možemo da očekujemo od tebe, ukoliko uđeš?

"Nemam nameru za sada da uđem u novu sezonu, ali nikad se ne zna, ko zna šta nosi noć, a šta nosi dan".

5. Upustila si se u mužičke vode i to veoma ozbiljno, tvoja pesma pušta se po svim klubovima, da li imaš u planu neke nove projekte i možeš li nam otkrivi nešto više o tome?

"Naravno da imam u planu, radim marljivo na novim pesmama. Uskoro bi trebalo da izađe moj novi singl, ali sve ću vas naknadno obavestiti o tome".

foto: Printscreen/Youtube

6. Izazivaš pažnju gde god da se pojaviš, te je ne sumnjivo da muškarci padaju pred tobom, što smo imali prilike videti i u vili. Šta se dešava po pitanju ljubavi kod tebe? Da li je neko napokon osvojio tvoje srce?

"Heheh, vi znate da kod mene uvek postoji neko, jer ne bi bila ovako srećna da nema".

foto: Printscreen/TV Happy

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track