PRE 5 GODINA U FARMI JE IMALA SEKS SA DANIJELOM ALIBABIĆEM: Udala se za njega, pa razvela posle samo 3 meseca! Onda se povukla, a evo gde je sad (VIDEO, FOTO)
Foto: printScreen jutjub

jel je se sećate?

PRE 5 GODINA U FARMI JE IMALA SEKS SA DANIJELOM ALIBABIĆEM: Udala se za njega, pa razvela posle samo 3 meseca! Onda se povukla, a evo gde je sad (VIDEO, FOTO)

Stars -

Jovana Nikolić je bivša učesnica "Farme" 2013.godine, a nakon rijalitija stala je na ludi kamen sa pevačem Danijelom Alibabićem, od koga se razvela posle samo tri meseca braka.

Oni su još u rijalitiju intrigirali javnost, a o njihovom seksu na Farmi svi su pričali. Prvi ljubavni čin obavili su u gazdinoj kući, u vreme kad je Danijel bio gazda.

Punili su medijske stupce i tokom romanse i kasnije zbog mučnog razvoda, a ostala je upamćena po skandaloznim izjavama.

Svi se dobro sećaju izjave kako nije imala od čega da sprema za ručak, te su tri puta dnevno jeli samo sendviče.

Pisalo se da je Jovana bila trudna, pa da je izgubila bebu, a ona je poručila:

"Nisam bila trudna, niti sam mogla biti pošto nismo imali odnose više od dva meseca. Tačno je ono što se govorilo i pisalo o njemu - da je homoseksualac! Otkako smo se doselili u Beograd, nije me primećivao, stalno je imao obaveze, izlazio s društvom... Kod kuće je stalno bio za laptopom, u virtuelnom svetu sa ko zna kim. Svaku informaciju koju sam vam dala mogu da potkrepim validnim dokazima", rekla je medijima svojevremeno.

Ubrzo se povukla iz javnog života, vratila u Niš, odakle se opet presilila u Beograd. Tada se zaposlila u jednom fastfudu i prodavala pljeskavice. Hvalili su je kao dobru radnicu.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track