Najnovije vesti

POMIRILI SE EMINA I MUSTAFA? EKSKLUZIVNI SNIMCI SA PEVAČEVE JAHTE: Jednom su raskinuli pre braka, pa da li je ovo TREĆA SREĆA? (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

FANOVI NA NOGAMA

POMIRILI SE EMINA I MUSTAFA? EKSKLUZIVNI SNIMCI SA PEVAČEVE JAHTE: Jednom su raskinuli pre braka, pa da li je ovo TREĆA SREĆA? (VIDEO)

Stars

Turski mediji bruje o navodnom pomirenju Emine Jahović i Mustafe Sandala, kako je par nedavno uhvaćen skupa na pevačevoj jahti. Tim povodom, za naše medije, oglasila se atraktivna pevačica i objasnila situaciju.

 

Naime, i fanovi su se ponadali da je u pitanju pomirenje, kako ovo ne bi bio prvi put da im se ljubav vrati. Kako je poznato, Emina i Mustafa su jednom raskinuli pre braka, te bi ovo za njih bila "treća sreća".

 

A post shared by @dikizmagazin on

"Ne verujem. Mislim da se ovaj put ugasila ljubav, ali nikada prijateljska ljubav i ljubav prema našoj deci. Mi smo sada partneri koji moraju decu da izvedu na pravi put", rekla je za "Ekskluzivno" Emina.

 

Velika je verovatnoća da je u pitanju bilo porodično okupljanje zarad proslave 10. rođendana sina Jamana, koji se rodio 8. avgusta 2008. godine.

 

"10 godina. Srećan rođendan, sine moj, danas svećice gore samo za tebe", poručio je Mustafa u emotivnoj objavi.

 

Međutim, pošto su uvideli da pomirenje nije na pomolu, fanovi su brzo počeli da se bave novom crnkom u Mustafinom životu, novinarkom Nađom Muftić. 

 

Mustafa i Nađa su se nakon jednog poslovnog sastanka fotografisali zajedno sa širokim osmesima na licu, te se potegla tema - da li je to on zapravo pronašao novu devojku?

 

A post shared by Nadja Muftic (@nadja_muftic) on

Muzičar se po ovom pitanju još uvek nije javno izjašnjavao. 

(Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...