Najnovije vesti

OVO JE VELJKOVO GORIVO, KOJE JE KORISTIO DA NASTAVI DALJE: Samo me je to nateralo da još JAČE GRIZEM! Da se izborim ZA ŽIVOT!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVA

OVO JE VELJKOVO GORIVO, KOJE JE KORISTIO DA NASTAVI DALJE: Samo me je to nateralo da još JAČE GRIZEM! Da se izborim ZA ŽIVOT!

Stars

Kako kaže, on jeste Cecin sin i od toga ne beži, niti želi. Međutim, Veljko Ražnatović ističe da nije samo to!

 

"Ja jesam Cecin sin i od toga ne mogu niti želim da pobegnem. Ali takođe sam i Željkov sin i Anastasijin brat", rekao je Veljko za Story, i veruje da će doći dan kada će ga zvati njegovim imenom i prezimenom.

 

Kako navodi, možda ga je baš stereotip i naterao da se odluči za boks.

 

"Možda me je stereotip i naterao na jedan ovako zahtevan sport, gde nema ni mame ni tate, ni babe, ni dede, već sam ulazim u ring i u tim konopcima se borim za život protiv drugog čoveka", priznaje on.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Protiv predrasuda koje postoje oko njega povodom majčine popularnosti naučio je da se bori.

 

"To me je samo nateralo da još jače grizem. Sve loše komentare koje sam o sebi čuo ili pročitao koristio sam kao gorivo da nastavim dalje, da preguram teške momente".

 

foto: Dragana Udovičić

Poznato je da bi poznata pevačica, kao i mnoge majke u njenoj situaciji, uprkos uspehu sina volela da se on bavi nečim drugim. s druge strane, mladi bokser otkriva koja je bila želja njegovog pokojnog oca.

 

"Iskreno, mislim da bi on najviše voleo da sam ja neki dipolmata, magistar ili tako nešto. Smatrao bi da mi je pametnije da završim tri fakulteta, ali takođe ne sumnjam da bi bio kranje ponosan na mene jer koji otac ne bi bio, a mene tek čeka veliki trijumf", istakao je Veljko.

 

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Story/Foto: Damir Dervišagić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...