POZNATE DAME NERAZDVOJNE OD SVOJIH MNOGO MLAĐIH MUŠKARACA: Javnost ih je osuđivala zbog razlike u godinama, a njih ne dotiču negativni komentari!
Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović Cile

IMAJU SVOJE RAZLOGE

POZNATE DAME NERAZDVOJNE OD SVOJIH MNOGO MLAĐIH MUŠKARACA: Javnost ih je osuđivala zbog razlike u godinama, a njih ne dotiču negativni komentari!

Stars -

Ove poznate dame uživaju u vezi sa muškarcima koji su mnogo mlađi od njih, a razlika u godinama uopšte im ne smeta.

Goca Tržan i Raša Novaković

Ova poznati par je zajedno već 8 godina, a mnogi su im prognozirali razvod, do kog nije došlo.

"Oboje se trudimo da se ponašamo kao da smo i dalje momak i devojka, a ne bračni partneri. Verovatno je ključ u tome što se iskreno volimo i poštujemo, a veoma dobro i poznajemo jedno drugoga. Raša je čovek sa kojim mogu da pričam o bilo kojoj temi što je mnogo važno, jer ako niste iskreni sve ostalo pada u vodu", rekla je Goca jednom prilikom za "Story".

foto: Zorana Jevtić

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Modna kreatorka se udala 2013. godine za svog 35 godina mlađeg izabranika, zbog čega su često bili na meti osude javnosti. Oni se trude da žive svoj život i ne obraćaju pažnju na negativne komentare, pa tako Veljko često objavljuje Veričine fotografije u kupaćem kostimu i naziva je "medo".

foto: Damir Dervišagić

Goga Sekulić i Uroš Domanović

Pevačica već dve godine uživa u vezi sa 15 godina mlađim sportistom, sa kojim sada čeka bebu. Ona je u prošlosti doživela veliku tragediju kada joj je umro suprug, a sada se trudi da uživa u životu, daleko od očiju javnosti. Goga je čak napravila i pauzu od nastupa kako bi se posvetila trudnoći.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Anabela Atijas i Andrej Atijas

Pevačica se po drugi put se venčala sa 11 godina mlađim Andrejem Atijasom. Njegova bivša partnerka Jasmina, koju je ostavio trudnu zbog Anabele, putem mreža se svetila Andreju, nazivala ga narkomanom i pretila da mu neće dati da viđa zajedničkog sina Leona. Anabela je isticala da je on zreo muškarac i pravi porodičan čovek koji je prihvatio njene ćerke iz prvog braka.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track