Najnovije vesti

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NE PRIČA O LJUBAVI, A 4 GODINE JE U SREĆNOJ VEZI: Ovako je voditeljka posle razvoda upoznala sadašnjeg dečka! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ISKRENO O ŽIVOTU

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NE PRIČA O LJUBAVI, A 4 GODINE JE U SREĆNOJ VEZI: Ovako je voditeljka posle razvoda upoznala sadašnjeg dečka! (VIDEO)

Stars

Dušica Jakovljević otvorila je dušu u jednoj emisiji, gde je pričala o poslovnom, ali i privatnom životu.

 

Ona je vodila rijaliti osam meseci, sve dok nije otputovala.

 

"Što se tiče osećaja voditi "Zadrugu", ja sam dugo čekala na ovo. Bila sam urednik mnogih emisija. Sve što sam radila povereno mi je od strane produkcije, išla sam korak po korak. Pre toga sam radila kao voditelj, nisam bila po ukusu, iako su mnogi tražili da radim. Zamislite kada 8 godina znate da možete, a ne dobijate pravu priliku", rekla je Dušica.

 

Voditeljka je progovorila i o svom sadašnjem dečku.

"Moj momak mi je savetovao da ne trošim energiju na nešto što ne može da se promeni. Posebno ako je reč o nekome ko mi nije bitan u životu. Čovek sa kojim sam se upoznala pre 4 godine sa kojim sam sada u vezi, mi smo godinama izlazili na ista mesta, ja njegove drugove znam, a njega nisam upoznala dok nisam završila jednu životnu priču, brak. Kada se i on razveo, tek smo se sreli, možda inače ne bi bilo ovako kao danas. Sve ima svoje vreme", izjavila je voditeljka u emisiji "Rada sam".

 

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...