Najnovije vesti

RADA ĐURIĆ PROGOVORILA O SINU, ALI I ĆERKI VERI: Plašim se da je se neću nagledati dovoljno!
Foto: Vladimir Šporčić

VODITELJKA BEOGRADSKE HRONIKE

RADA ĐURIĆ PROGOVORILA O SINU, ALI I ĆERKI VERI: Plašim se da je se neću nagledati dovoljno!

Stars

Voditeljka Rada Đurić kaže da se nije zasitila "Beogradske hronike", ali da bi joj prijao odlazak u neku drugu profesionalnu sferu.

Rada Đurić godinama je prepoznatljivo TV lice, a centar njenog sveta su svakako deca Vera i Despot. Vera je odlučila da svoj životni put nastavi u Americi, a Despot o tom odlasku razmišlja. Kao roditelja sve je to pomalo plaši.

- I dalje se plašim svega pomalo. Ćerka mi je daleko. Plašim se da je se neću nagledati dovoljno, da nisam bila ili da neću biti pored nje onda kad sam joj najpotrebnija. Za sina se plašim da ostane, plašim se da i on ode, da se neće snaći u atmosferi za koju nije vaspitavan, ali i potajno verujem da će se snaći i da će umeti da slede svoju zvezdu na najbolji način.

foto: Dragana Udovičić

Svoj privatan život trudili ste se da sačuvate samo za sebe. No danas je sve toliko dostupno, smeta li vam to?

- Smeta mi što se rasprodaja svega nameće kao sistem vrednosti. Dakle, vaš je izbor da mislite da se sve može kupiti i da svako može da postane popularan ne pitajući za cenu, ali ako se to nameće kao sistem vrednosti, onda to nije samo lični izbor pojedinaca. Ne zaboravimo da sistem vrednosti nije nešto što nam stiže sa druge planete. Nekad mi se čini da se namerno ništa ne čini, a ima prostora i moralo bi da se to zaustavi.

Kažu da je razvod, posle smrti i gubitka posla, najteži životni udarac, vi ste kroz to prošli?

- I za sastanak i za rastanak je uvek potrebno dvoje. Ne volim rastanke.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic, Foto: Vladimir Šporčić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...