Najnovije vesti

DARIJINA BORBA ZA OPSTANAK U RIJALITIJU: Pokazala gole sike! (FOTO 18+)
Foto: Ana Paunković

SKANDALOZNE FOTKE

DARIJINA BORBA ZA OPSTANAK U RIJALITIJU: Pokazala gole sike! (FOTO 18+)

Stars

Čim joj se saopšteno da je nominovana za izbacivanje iz „Zadruge 2“, i to posle samo četiri dana boravka, Darija Stević skinula je majicu i brushalter i pokazala gole grudi gledaocima.

 

foto: Printscreen


Stara, proverena taktika da se uz pomoć malo golotinje što duže ostane u igri, po svoj prilici, pomoći će starleti, jer je za svega nekoliko sati internet preplavljen njenim nagim fotografijama, a to će se sigurno odraziti na glasove za ostanak u rijalitiju.

 

foto: Printscreen


Darija je otpočetka druge sezone „Zadruge“ važila sa povučenu i mirnu devojku, skoro neprimetnu, zbog čega je verovatno prva i zaradila nominaciju. Utučena zbog činjenice da je pred izbacivanjem iz rijalitija, starleta se povukla u sobu za izolaciju sa Stefanom Ašaninom, gde je provela noć, a onda je ujutru odmah počela da skida garderobu sa sebe, „nesvesna“ da je kamere snimaju. Tako su gledaoci imali priliku da vide njene gole grudi, dok je njen cimer, frizer, istrčao iz prostorije čim je ugledao taj prizor.

 

foto: Printscreen

Darija je, da podsetimo, javnosti postala poznata kada je učesnik prve sezone „Zadruge“ Toma Panić objavio da ju je verio, što je ona potom demantovala.

 

(Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/Foto: Ana Punoković)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...