POD ŠATROM

ŠTA LI ĆE VENDI NA OVO REĆI: Sloba napio zadrugare na šabačkom vašaru! (KURIR TV)

Stars -

Slobodan Radanović nastupao je u sredu uveče na šabačkom vašaru, a sa sobom je poveo čitavu svitu!

foto: Damir Dervišagić

Pored muzičara, vozača i obezbeđenja, pevač je pod šator doveo i bivše zadrugare Deana Stejina i Marka Cvetičanina sa njihovim devojkama.

foto: Damir Dervišagić

Kod Slobe, za razliku od drugih mesta, nije bilo plesačica, ali i onih teških narodnjaka koji se svake godine mogu čuti na šabačkom vašaru. Radanović je, pored svojih pesama, izvodio uglavnom pop i rok hitove, a favorit mu je bio Dino Merlin. U tome je uživala ekipa iz rijalitija koju je Sloba smestio za sto do bine.

foto: Damir Dervišagić

- Pozdrav za moje drugare i zadrugare! Večeras se nadam lepom provodu. Krenućemo sa mojom novom pesmom - radosno je rekao Sloba i zapevao "Nepristojnu ponudu".

foto: Damir Dervišagić

Nizale su se i ostale pevačeve pesme poput "Stjuardese", ali Radanović nije odoleo a da ne zapeva i pesmu Radiše Trajkovića Đanija "Nema me", koju je posvetio bivšoj devojci Luni Đogani. Dok je izvodio ovu baladu, Sloba je bio veoma ozbiljan i koncentrisan, a kada je završio, dobio je gromoglasan aplauz.

foto: Printscreen

Ova pesma pogodila je i Stejina, koji se polio "koka-kolom" po glavi, što je razbesnelo njegovu devojku, koja ga je obrisala, a onda besna napustila šator.

foto: Damir Dervišagić

Opsedale ga devojke Najupornije dobile poljubac

foto: Damir Dervišagić

Sloba se iznenadio se kada je video koliko je devojčica i tinejdžerki došlo na vašar samo zbog njega. Mnoge od njih donele su mu i poklone, a jedne od retkih koje su uspele da se upoznaju sa njim su dve devojčice koje su mu poklonile jastuk u obliku srca sa ispisanim njegovim imenom. Nakon što se slikao sa nekoliko fanova, Radanović je rekao da više ne može da se druži sa fanovima jer mora da odmori do sledećeg bloka pesama.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track