DOK JE isparkiravala automobil

DRAMA VODITELJKE U CENTRU BEOGRADA: Tramvaj se zakucao u automobil Snežane Dakić, pa u ŠOKU otkrila BIZARAN detalj o nesreći (KURIR TV)

Stars -

Voditeljka Snežana Dakić doživela je saobraćajnu nezgodu u centru Beograda, kada je u njen automobil udario tramvaj.

Udes se dogodio kada je Snežana Dakić isparkiravala svoj automobil marke BMW u ulici Džordža Vašingtona, prilikom čega se u nju zakucao tramvaj broj 10.

foto: Vladimir Šporčić

"Dok sam se isprakiravala sa parking mesta udario me je tramvaj. Srećom, nije bilo nikakvih povreda i sve je prošlo samo sa materijalnom štetom. U šoku sam šta se desilo i dalje ne mogu da dođem sebi zbog svega. Bitno je da mi je da nije bilo većih povreda. Kada sam se isparkiravala nisam videla da dolazi tamvaj. Tramvaj nije svirao, pa ga nisam ni čula, a pretpostavljam da nije ni on mene video čim nije svirao", ispričala je uznemireno Snežana.

foto: Vladimir Šporčić

"Oštećen je branik, srećom, da je bila veća brzina, mogao je da me nabaci na drvo", bila je uznemirena voditeljka, koja je čak i zaplakala dok je javljala svom saradniku da je doživela nezgodu. Policajac i tramvajdžija su je tešili dok je plakala, ali putnici tramvaja su negodovali, dobacivajući da je trebalo da gleda kuda vozi.

"Ovo je druga nezgoda sa ovim automobilom koji imam 14 meseci i izgleda da je on baksuzan. Gledaću da ga se rešim što pre rešim", rekla je Dakićeva kad se smirila.

Voditeljka se trenutno nalazi na licu mesta gde čeka uviđaj.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/J.R./Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track