AKI RAHIMOVSKI POBEDIO BOLEST Divno je vratiti se!
Foto: Damir Dervišagić

ponovo peva

AKI RAHIMOVSKI POBEDIO BOLEST Divno je vratiti se!

Stars -

Aki Rahimovski (63) vratio se nastupima nakon što je u aprilu preživeo lakši moždani udar.

Frontmen popularne zagrebačke grupe "Parni valjak" pojavio se na koncertu u Beču pod nazivom "Veliki povratak", a u punoj dvorani publika je uglas pevala najveće hitove zajedno sa Akijem. - Divan je osećaj vratiti se pred publiku. Svirali smo oko dva i po sata, sve je prošlo odlično. Sve je sada u redu, dobro se osećam, srećan sam što opet mogu normalno da nastupam i pevam - rekao je legendarni pevač.

foto: Dragan Kadić

Rahimovski se nekoliko meseci odmarao u svom domu, a sada je spreman da se vrati svojoj muzici. Oporavak je bio spor, ali preko potreban, a muzičar je sve vreme bio optimističan. - Ne brinite za mene, biće sve u redu - kratko je izjavio.

Aki je promenio životne navike, odrekao se omiljene hrane, koju mu je doktor zabranio, a jedva je čekao da se vrati poslu jer je muzika njegov lek. Kafa, cigarete i začinjena hrana sada su prošlost. - Pazi na ishranu, sada je sve bazirano na lakšoj hrani, mediteranskoj kuhinji. Cigarete i kafu je izbacio. Drži se lekarskih saveta - rekao je menadžer benda Dino Bahtijarević.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs / Marija Trajković / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track