ĐORĐE DAVID NE ŽIVI SA ŽENOM I ĆERKOM? Otkrivena tužna istina o njegovoj porodici! Pevač o OVOME izbegava da priča!
Foto: Nebojša Mandić

STRAŠNO

ĐORĐE DAVID NE ŽIVI SA ŽENOM I ĆERKOM? Otkrivena tužna istina o njegovoj porodici! Pevač o OVOME izbegava da priča!

Stars -

Đorđe David već mesecima ne živi sa suprugom Anom i ćerkicom Stašom, iako su i dalje zvanično u braku. On živi u jednom stanu, a Ana i Staša u drugom.

foto: Dragan Kadić

Poznati muzičar i odnedavno član žirija u „Zvezdama Granda” Đorđe David još uvek je u braku, ali zbog nerazjašnjenih odnosa u porodici, on živi u stanu na jednom kraju Novog Beograda, dok Ana i Staša žive u bloku 44, isto na Novom Beogradu.

"Đorđe je sve vreme živeo sa svojom porodicom, tačnije sa majkom, dok supruga Ana i ćerkica Staša, koja ima tri godine, žive u stanu odvojeno od njega. On viđa dete i suprugu, ali komšije ga uvek vide kako se vraća svojoj kući, dok one ostaju u tom stanu. Međutim, iako mu je majka nedavno umrla, Đorđe je nastavio da živi u stanu sam, ali su Ana i Staša i dalje u odvojenom stanu. Nikome nije baš najjasnije šta se tu zaista događa", kaže izvor upućen u ovu priču.

foto: Printscreen

Budući da Đorđe ovih dana ima previše obaveza oko žiriranja u "Zvezdama Granda", suprugu i ćerkicu viđa kad god mu obaveze to dozvole.

"Oni su i dalje u braku. Kada su pre tri godine dobili ćerkicu Stašu, njihovoj sreći nije bilo kraja. Još uvek se vole, a ni fizička razdvojenost ne može da poremeti odnose. Jednostavno su shvatili da je sada najbolje da žive odvojeno, dok ne reše neke stvari", kaže dalje izvor.

Naša saznanja potvrdio je i Đorđe David, koji je kao razlog odvojenosti naveo nerešeno stambeno pitanje.

"Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje", rekao nam je Đorđe David kada smo ga pozvali da prokomentariše ovu priču.

Podsetimo, Đorđe je u 50. godini postao otac, kada je supruga Ana rodila ćerkicu.

"Muškarac je u takvim situacijama izgubljen kao pile u kučini. Prvih godinu dana ništa nisam kapirao, laže svako ko kaže drugačije. Moja supruga Ana je inteligentna žena i imala je mnogo strpljenja i razumevanja. U početku sam mislio da sam površan, sebičan i da sam kažnjen što sam dobio dete, a ono što sam mu ja otac. Ali, onog trenutka kada je Staša prvi put okrenula glavu prema meni, rukom me uhvatila za donju vilicu i počela da cima, shvatio sam da me je prepoznala i da ima poverenje u mene. Bio je to jedan od najlepših momenata u mom životu. Staša ima tri godine, mnogo me raduje, daj mi snagu i motiv. Nema šanse da u toku dana, pored rokenrola, ne spomenem Stašu", rekao je Đorđe u jednom intervjuu koji je dao krajem prošle godine.

Nisam čovek koji se svađa

Đorđe David je od ove sezone stalni član žirija u takmičenju „Zvezde Granda”, a publika je već u dve emisije mogla da vidi kako se snalazi u toj ulozi. On je nedavno izjavio da poznaje sve članove žirija, ali da neće prvi započinjati sukobe jer nije svadljiva osoba. S druge strane, davaće oštre i iskrene komentare u emisiji, jer mu je takva priroda.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/ Blic / Foto: Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track