Najnovije vesti

BOJAN MAROVIĆ NASTUPAO U BEOGRADSKOM KLUBU KADA SU ULETELI HULIGANI SA PALICAMA Pevač u šoku: Bio sam na meti, sve je letelo oko nas! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

JEZIVO

BOJAN MAROVIĆ NASTUPAO U BEOGRADSKOM KLUBU KADA SU ULETELI HULIGANI SA PALICAMA Pevač u šoku: Bio sam na meti, sve je letelo oko nas! (VIDEO)

Stars

Nepoznata grupa muškaraca palicama je demolirala jedan novootvoreni klub u Beton hali u kom je, između ostalog, nastupao i pevač Bojan Marović koji nije znao šta ga je snašlo.

Kako ističe, on nastupa od 2002. godine i nakada mu se ništa slično nije desilo, a nada se da više nikada i neće.

 

"U trenutku kada su uleteli njih 15 ili možda 20, to niko ne zna, ja sam nastupao. Bina se nalazi u sredini, pa smo muzičari i ja bili na meti, ali mogu da kažem da smo za dlaku izbegli povrede. Baš je bilo za dlaku", u neverici izjavio je on.

 

"Sve je letelo oko nas, čaše, flaše... Svi su mogli da budu povređeni jer su sve te stvari letele iznad naših glava. Još uvek pokušavam da se saberem i da shvatim šta se desilo jer mi se ovako nešto nikada nije dogodoilo. Nastupam od 2002. godine i nisam imao ni slična iskustva", dodao je pevač.

 

"Prednji stolovi su bili demoliani. Mi smo pokušali da sklonimo devojke koje su bile tu blizu. Sve se odjednom desilo. Masa je samo krenula, to je bio stampedo. U trenutku se nije znalo ko je sa koje strane, da li sa njihove ili naše", još uvek potresen pričao je Bojan.

 

"Svi iz benda su dobro, a koliko povređenih ima, stvarno ne znam. Još uvek smo svi u potpunom šoku. To je bilo jedno divno veče u klubu koji je tek preksinoć otvoren, i stvarno mi je žao što se sve ovako završilo. Razgovarao sam sa menadžerima, niko ne zna zašto je došlo do napada. Mislio sam da je devedesetih bilo ovako i da se te scene ne ponavljaju, ali izgleda da nije baš tako..." kaže on, pa nastavlja: "Nisam incidentan pevač, ali posle ovoga ne znam da li sledeće nedelje smem da snimam spot. Čovek više ne zna šta može u svakom trenutku da mu se desi. Cikrus svakako nastavlja dalje. Nadamo se da više neće biti ovakvih situacija i ne daj Bože da se ikome dese", zaključuje Marović.

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...