BIO JE MILJENIK NACIJE I KORAK DO POBEDE U RIJALITIJU: Na svadbi ga je napao menadžer, zaspao je za volanom i SURVAO SE U PROVALIJU, a onda se oženio i danas vodi potpuno drugačiji život
Foto: Kurir štampano

PEVANJE MU JE ŽIVOT

BIO JE MILJENIK NACIJE I KORAK DO POBEDE U RIJALITIJU: Na svadbi ga je napao menadžer, zaspao je za volanom i SURVAO SE U PROVALIJU, a onda se oženio i danas vodi potpuno drugačiji život

Stars -

Cela Srbija danima je navijala da u tada popularnom rijaltiju “Farma” pobedi pevač Sloba Đurković. Međutim pobeda mu je izmakla, a umesto njega nagradu u 50.000 evra tada je priprala Jeleni Golubović.

Međutim, pre rijalitija javnost ga je upoznala kroz takmičarski šou program “Zvezde Granda” gde je primljen nakon što je čak šest puta konkurisao.

Tokom školskih dana u Brusu, Sloba je imao veliku želju da postane pevač. Upisuju ga u muzičku školu gde počinje da svira harmoniku, a sa četrnaest godina imao je prvi nastup na jednog svadbi. Dve godine kasnije počinje da peva, a kako je odlučio da dodatno usavrši svoje glasnovne mogućnosti, odlazi kod koleginice Ivane Selakov koja počinje da mu daje časove.

Nije želeo da prestane sa obrazovanjem, te je nakon završene srednje škole upisao Fakultet za industrijski menadžment u Kruševcu.

Sa svega 28 godina uspeo je da posle brojnih pokušaja prođe u uži krug “Zvezda Granda” i da u sezoni 2012/2013. godine osvoji treće mesto. Slava mu je u tim trenucima prijala, te dolazi na ideju da uđe u rijaliti “Farma”.

Zajedno sa njim na imanju su bili loto devojka Suzana Mančić, pevačica Aleksandra Džidža Stojiljković, pevačica Suzana Perović, maneken Marko Vukotić i mnogo drugi. Uspeo je da osvoji drugo mesto, al mu je glavna nagrada izmakla.

Nakon toga se povukao iz javnosti, počeo da održava nastupe i nije želeo da se eksponira u javnosti.

U februaru 2016. godine Slobodan se oženio dugogodišnjom izabranicom Miljanom. Pošto je ona bila u poodmakloj trudnoći, venčali su se samo u opštini. U martu su dobili ćerku Ivu.

Pre dve godine doživeo je peh na svadbi Ivane Pavković i Petra Mitića kada ga je jedan estradni menadžer na njega nasrnuo fizički, a tim povodom je tada rekao: - Mogu vam samo reći da je do incidenta došlo, ali zbog Ivane i Petra i poštovanja prema mladencima ne želim da pričam o detaljima - rekao je tada.

Nekoliko meseci kasnije, doživeo je saobraćajnu nezogu, kada je zaspao za volanom. Pošto je bio umoran, zaspao je survao se u provaliju. Njegov automobil je bio uništen, a on je jedva ostao živ. Izjavio je da je naučio lekciju i da će taj dan slaviti kao drugi rođendan.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track