ŠOK INTERVJU! DARA BUBAMARA SAMOKRITIČNA: Bolja sam u krevetu nego što pevam! SKANDALOZNO!
Foto: Dragana Udovičić

INTERVJU

ŠOK INTERVJU! DARA BUBAMARA SAMOKRITIČNA: Bolja sam u krevetu nego što pevam! SKANDALOZNO!

Stars -

Dara Bubamara uvek intrigira publiku kako svojim nastupima, tako i burnim ljubavnim životom, naročito otkad je zaplovila u vezu sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom.

Međutim, pevačica zbog izvesnih, kako kaže, promena u vezi ne želi da priča o svom privatnom životu, ali je za Kurir ipak otkrila ponešto. - Bila zauzeta ili ne, udvarače uvek imam. Jedna drugarica mi kaže da imam lepu energiju na koju se muškarci lepe.

Kako na to reaguje tvoj dečko? - Ne želim da se zna moj status dok ne budem sigurna. Trenutno sam u nekoj prelaznoj fazi. Možda sam slobodna već neko vreme a vi to i ne znate.

foto: Dado Đilas

Raskidate ili se udaješ? - Nije vreme da pričam o tome. Mene publika voli bilo s kim da sam ili da sam sama. Lepo se osećam, imam dete, zadovoljna sam poslom, porodica me voli, smršala sam deset kilograma i sada imam veće samopouzdanje.

Ništa od pomirenja Seku sam precrtala za ceo život!

Ima li šanse za pomirenje sa Sekom Aleksić? - Ne, nikad u životu i ne želim ni da je spominjem. A šta kad bi se ona pokajala i došla da ti se izvini? - Ma kakvi, zaboravila sam na nju. Precrtala sam je za ceo život.

Pričala si da nemaš seks jedino kad si na nastupima. Jesu li to treninzi zbog kojih si skinula kilažu? - Jedem samo povrće, a tu je i igranje i pevanje, koje je veoma naporno. Naravno da je seks, koji je kod mene jako bitan, dobar trening za mršavljenje. Ali dešavalo mi se kad sam najsrećnija da se opustim, pa jedem.

Jesi li se pomirila s bivšim mužem? - Milan je prema meni divan, dobijam poklone od njega, donese mi ruže na nastup. Ali nismo zajedno, on mi je najbolji prijatelj.

foto: Dragana Udovičić

Da li ti muškarci kažu da bolje pevaš ili da si bolja u krevetu? - Znaš onu pesmu "Volim sve što vole mladi"... Odlično pevam, a još bolja sam u krevetu, ali je bolje da to pitate moje bivše. Čim sam s nekim bila, znači da sam dobijala i komplimente.

Da li planiraš da se ponovo ostvariš kao majka? - Kosta je počeo da me forsira da mu rodim brata. Ako se to desi ove godine ili sledeće, biće, ako ne, onda ne bih zalazila u neke godine trudna.

foto: Damir Dervišagić

Kurir je objavio slike skupocenih vila tvojih kolega. Kad ćemo moći i neku tvoju da vidimo? - Nemam nijednu, ali imam stanove vredne dve skupocene vile.

Koliko? - Neću da kažem, pa da mi dođe Poreska (smeh). Šalim se, sve sam platila. Ali realno, i malo imam koliko sam radila. Imam i plac na Fruškoj gori.

Kako komentarišeš napad na Cecinu kuću? - To je katastrofa, mada nisam stigla mnogo da propratim. Žao mi je što joj se to desilo.

Kolegijalna Severini je smestio neko ko pati za njom

Ti si platila ceh zbog eksplicitnih fotki koje su isplivale u javnost. Kako komentarišeš Severinine nove slike? - Mislim da joj je to uradio neki muškarac koji pati za njom, pa joj se sveti. To ne bi uradio neki šmeker. Mi žene koje se bavimo javnim poslom ne smemo to da radimo, osim ako nismo u braku s nekim. Moje fotke su bile namenjene mužu, a uzete su mi sa aj-klauda.

Koliko si sada bliska s Karleušom? - Pričamo o poslu, ali se i poveravamo jedna drugoj. Karleuša je mene kupila dolaskom na moj koncert, jer je otkazala svoj, a znam koliko je novca trebalo da uzme za taj nastup u Berlinu. Ona je kao ja, brzopleta ali iskrena. Najdraža mi je koleginica.

foto: Dragana Udovičić

Svađa se ovih dana s Kijom, šta misliš o tome? - Ona je fenomen. Da uđeš u rijaliti i izađeš kao pevačica... Unapred sam na strani Karleuše, jer ne može početnik da se poredi s nekim ko ima dugu karijeru.

Šta ima novo na poslovnom planu? - Snimam novu pesmu, zove se "Ol inkluziv". Znači, ili si mi ništa, ili si mi sve. Radiće se spot ili u Italiji, ili u Španiji. Ovo mi je jedna od najtežih godina, jer je i najuspešnija. Zbog koncerta u Štark areni se osećam kao da imam krunu.

Nevena Mijušković/ foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track