Najnovije vesti

OCA SU MU UBILI ZAJEDNO SA ARKANOM, A ONDA GA JE ULICA UZELA POD SVOJE! Sada je roditelj i muž lepe voditeljke! Evo šta ona kaže o njemu!
Foto: Damir Dervišagić

SAZNAJEMO

OCA SU MU UBILI ZAJEDNO SA ARKANOM, A ONDA GA JE ULICA UZELA POD SVOJE! Sada je roditelj i muž lepe voditeljke! Evo šta ona kaže o njemu!

Stars
20:21h

Voditeljka Marina Kotevski i njen suprug Aleksandar Mandić postali su roditelji u martu 2017. godine. Marina je rođenje sina Lazara obelodanila na društvenoj mreži Fejsbuk rečima:

"Dragi prijatelji, Aca i ja juče smo postali roditelji predivnog dečaka".

Pord majke i svekrve bez kojih, kako kaže, "ništa nema, definitivno", Marina ističe da joj je suprug od velike pomoći kada je naslednik u pitanju.

"Super se snalazi. Hvalim ga na sva zvona! Često ustaje i pre mene kad se Lazar probudi, pusti mene da još malo odremam. Zna da sprema hranu za njega, spremao je pre i kašice, presvlači ga redovno i kupa, tako da svaka mu čast".

Što se tiče proširenja porodice - ništa pre 35!

"Volela bih da do 35. imam još bar jedno dete, ali sada bih volela da predahnem. Lazar je tek krenuo u vrtić, a kažu mi drugarice koje imaju više dece da je bolje jedno za drugim", bila je iskrena Marina, te ponosno dodala da dečak liči na nju.

Na pitanje kako uspeva da izbalansira majčinstvo sa poslom, kaže:

"Sve je stvar organizacije. Ja sam Jarac u horoskopu, Jarčevi znaju šta pričam. Važno je da se sve završi što je potrebno".

foto: Damir Dervišagić

Marina Kotevski i Aleksandar Mandić venčali su se nakon pet godina veze u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru. Inače, Aleksandar je sin Milenka Mandića, koji je život izgubio kad i Željko Ražnatović Arkan, 15. januara 2000. godine.

Sportski menadžer nakon očeve smrti nasledio je ogromno bogatstvo te tako postao veoma imućno dete. Kako se svojevremeno pisalo, on je sa tada tek sedam godina nosio pejdžer, imao kola, brendiranu garderobu... a nasledio je i mnogo nekretnina.

Ipak, sve je potrošio kroz pet godina kada ga je, kako je i sam jednom prilikom izjavio, "ulica uzela pod svoje".

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja