NJU ŽIVOT BAŠ NIJE MAZIO!

PRELEPA SRPKINJA UDALA SE ZA CRNOGORSKOG BIZNISMENA: Razvela se posle samo MESEC DANA, a onda spakovala kofere i zauvek napustila SRBIJU (VIDEO)

Stars -

Ivanu Korab, manekenku koja već godinama živi i radi u Americi u kojoj niže uspehe život nije oduvek mazio.

Iako se veoma rano osmelila, započela manekensku karijeru, a potom i počela da putuje, Ivana se u jednom životnom periodu potpuno povukla iz javnosti.

Naime, 2013. godine, ona se udala za višegodišnjeg dečka, inače crnogorskog biznismena Mia Danilovića, ali iako je to bila velika ljubav, ubrzo je došlo do razvoda. Mia i Ivana razveli su se posle mesec dana braka

- Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Verovala sam u svaku reč zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada verujem u to da treba uživati u svakom trenutku - rekla je tada Ivana.

Na pitanje šta je poljuljalo njihov odnos nakon višegodišnje ljubavi, ona je dodala:

- To će zauvek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost - rekla je Ivana.

Ona se preselila u Ameriku, gde je počela da niže uspehe, igrala je u nekoliko serijskih projekata i radila brojne revije.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track