SRPSKA VODITELJKA PREKO DANA PORODIČNA ŽENA, A UVEČE MAKRO: Mladom fudbaleru za rođendan donela poklon koji će pamtiti do kraja života - 2 STARIJE GOSPOĐE
Foto: Profimedia

PODVODI DEVOJKE

SRPSKA VODITELJKA PREKO DANA PORODIČNA ŽENA, A UVEČE MAKRO: Mladom fudbaleru za rođendan donela poklon koji će pamtiti do kraja života - 2 STARIJE GOSPOĐE

Stars -

Mlađe sa starijima, starije sa mlađima, muškarci sa muškarcima. Sve to više nije strano, a sve popularnije je da mlađi muškarci žele da plate da provedu nasamo neko vreme sa starijim gospođama.

Navodno poznata voditeljka, koja živi u Srbiji i koja je dugo uređivala jednu emisiju na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ima grupu starijih „drugarica“ koje podvodi. Kako saznajemo, upravo ta voditeljka završila je na žurki našeg mladog, poznata fudbalera, a poklon koji mu je donela sportista će pamtiti do kraja života.

foto: Shutterstock

Taj skupoceni poklon bile su starije gospođe koje su došle sa voditeljkom i bile su na usluzi mladim sportistima.

"To je bilo pre nekoliko meseci kada je naš poznati fudbaler slavio rođendan na Dorćolu. To je bila privatna rođendanska žurka i bilo je mnogo mladića do trideset godina koji imaju dosta novca. Noć je bila mirna, svi gosti su se dobro provodili, a negde oko ponoći došla je ta poznata novinarka. S njom su bile i dve starije gospođe koje su odmah počele da prilaze momcima". ispričao je izvor.

"Za razliku od drugarica koja je dovela, poznata voditeljka je samo sedela i pila svoje piće, ali se videlo da je baš obazriva jer je sve vreme gledala da li neko snima nju ili je fotografiše, pošto bi svi shvatili šta radi i čime se bavi", otkriva izvor za magazin VIP i dodaje da je negde oko dva sata posle ponoći jedna starija gospođa nestala u mraku i da nije bila sama.

Jedna od dve drugarice poznate voditeljke u jednom trenutku otišla je do toaleta, a društvo joj je pravio znatno mlađi dečko. Nakon pola sata, njih dvoje su izašli iz toaleta i ponašali su se sasvim opušteno. Pošto je to mali kafić, nije moglo da se ne primeti da su oboje izašli iz istog toaleta, a čim se malo uključi mozak, zna se šta su radili unutra. Nakon što je voditeljkina prijateljica završila posao, njih tri su još neko vreme sedele sa sportistima, a onda su rešile da odu. U tom trenutku, voditeljka je prišla fudbaleru čiji je bio rođendan i tražila mu novac za to što je njegova drugarica imala seks u toaletu sa jednim od njegovih prijatelja, otkriva izvor.

foto: Profimedia

- On je pokušao to da izbegne, pravdajući se da njegov drug nije imao ništa sa tom starijom gospođom, ali je voditeljka vrlo samouvereno rekla da je bilo seksa i da to mora da se plati. Sklonili su se u ugao kafića u kojem je bila žurka i tamo joj je platio. Nisam video o kojoj je cifri reč, ali sigurno nisu male pare. Sve tri su bile skockane od glave do pete, pa pretpostavljam da im usluge nisu jeftine - rekao nam je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Poznata voditeljka, koja pored stalnog posla radi i kao madam, važi za porodičnu ženu, pa je veoma teško povezati nju sa ovakvim poslovima koji su kažnjivi zakonom.

- Svima je bilo čudno kada su shvatili o kojoj javnoj ličnosti je reč, pošto je to žena koja ima dete. Veoma je ponižavajuće što to ona radi jer je lepo zarađivala od posla kojim se bavi, ali očito joj to nije bilo dovoljno, pa je počela da radi kao madam. A najgora stvar od svega je što ona prodaje upravo svoje drugarice - otkrio nam je izvor.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Vip/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track