BILA JE SA POPULARNIM MUZIČAREM, A ONDA SU JE SPOJILI I SA VODITELJEM: Jelena Rozga otkrila kakva je privatno, ali i kakvom SE MUŠKARCU NADA!
Foto: Dragan Kadić

iskrena

BILA JE SA POPULARNIM MUZIČAREM, A ONDA SU JE SPOJILI I SA VODITELJEM: Jelena Rozga otkrila kakva je privatno, ali i kakvom SE MUŠKARCU NADA!

Stars -

Jelena Rozga na pragu pet decenije izgleda bolje nego ikada. Ona je progovorila o stvarima o kojima ne govori često, ali i o osbinama kojima se ponosi.

Jelena Rozga važi za jednu od najzgodnijih hrvatskih pevačica te smo je upitali na koji deo tela je najponosnija i da li su u pitanju njene duge noge o kojima priča Balkan.

"Najponosnija sam na svoju dušu. Na to što sam vaspitana i odgojena da cenim prave vrednosti, unutrašnjost čoveka, kako kod sebe tako i kod drugih ljudi. Nema tih dugih nogu ili grudi koji mogu zaseniti lepu ljudsku dušu koja pleni dobrotom", kaže Jelena Rozga.

foto: Zorana Jevtić

Jelena je vrlo prefinjena dama, pre svega staložena, ali i ona ima svoju žutu minutu:

"Pa imam žutu minutu, naravno, kao i svi, ali po prirodi sam mirna. Ipak, kada izađem na binu, na scenu, postajem temperamentna, tada dolazi do naboja raznih emocija, tada sam i najsretnija.

foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Jelena je dugo bila u žiži interesovanja zbog veze sa muzičarem Stjepanom Hauserom, ali od raskida ne priča o ljubavnom životu. Jelena nam je otkrila da li je nekada bila povređena u ljubavi te da li je nekada nekom muškarcu rekla da treba da ostane:

"Naravno, svako je nekada bio povređen, ali te rane moramo smatrati dragocenim u životu jer nas nauče puno toga. Na kraju, ostaće onaj kog je sudbina namenila, a ja se u to ne mešam".

foto: Dragan Kodić

S druge strane, udvarača ima, ali i neprimerenih udvaranja. Ipak, nikada nije bila nepristojna:

"Nikad nikoga nisam ošamarila, ne priliči jednoj dami, zar ne? A i ne mislim da verbalna komunikacija ne može nadomestiti takav naboj emocija kada nam dođe da nekog ošamarimo. Nekada ima neprimerenih udvaranja, sto ljudi, sto ćudi, nismo svi isti, nekada ima i onih lepih i simpatičnih, ali navikla sam i na jedno i na drugo i do sada sam već naučila da se nosim sa različitim ljudima u životu", kaže Jelena Rozga.

Gostovanja Jelene Rozge kod Jovane i Srđana izazva pravu buru, a pričalo se da je pevačicu ostavio dečko upravo zbog flerta sa srpskim voditeljem iako su njih dvoje veliki prijatelji, a Srđan samo uživa u njenoj muzici.

foto: Pritnscreen/Prva TV

Kurir.rs, Blic / Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track