ĐURIĆ ANGAŽOVAO ŠARIĆEVOG ADVOKATA: Rasta traži zajedničko starteljstvo nad ćerkom!
Foto: Damir Dervišagić

odlučno

ĐURIĆ ANGAŽOVAO ŠARIĆEVOG ADVOKATA: Rasta traži zajedničko starteljstvo nad ćerkom!

Stars -

Stefan Đurić Rasta i dalje vodi borbu sa bivšom suprugom Anom Nikolić oko starateljstva nad ćerkom Tarom.

foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

S obzirom na to da reper i pevačica nisu u dobrim odnosima i da ne mogu da se dogovore oko toga kod koga će i koliko naslednica da provodi vreme, odlučili su da angažuju advokate i da slučaj prepuste sudu. Njih dvoje su u utorak veče trebalo da se sastanu u advokatskoj kancelariji kod Borivoja Borovića koji ih je zastupao do razvoda, ali se Nikolićeva nije pojavila u dogovoreno vreme. Reper je došao sa svojim advokatom Dejanom Lazarevićem koji, inače, zastupa uhapšenog šefa narko-mafije Darka Šarića. Sastanak je trajao oko sat vremena, a kada se završio, Đurić je sa svojim braniocem kancelariju napustio nasmejan.

Doduše, izjave o slučaju nije želeo da daje, ali kako saznajemo, on od Ane traži zajedničko starateljstvo. Kada smo ga upitali zbog čega mu Nikolićeva ne dozvoljava da viđa dete on je samo slegao ramenima. - Rasta je fenomenalan otac. Uredno plaća alimentaciju i ćerka ga obožava. Šta god da je potrebno za Taru, on daje i šakom i kapom. Međutim, Ana i on se loše slažu i ona na sve načine pokušava da njoj pripadne potpuno starateljstvo nad detetom, sa čim se Rasta ne slaže. On nema ništa protiv toga da dete bude sa majkom, već samo želi da ga viđa kada želi - kaže naš izvor. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nikolićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Maler Pauk mu zamalo odneo auto Rasta platio 5.000 dinara kaznu

foto: Marina Lopičić

Stefanu Đuriću Rasti, parking servis umalo da odnese džip jer se nepropisno parkirao na trotoaru. Nakon što je završio sastank sa advokatima, reper je krenuo ka svojim kolima, ali pauk se u tom renutku baš spremao da ga podigne. Reper je naišao u pravom trenutku i uredno platio kaznu od 5.000 dinara. On se nije bunio, nego je na licu mesta priznao da je pogrešio i platio ceh. Zaposleni su mu napisali priznanicu, nakon čega je sa čovekom iz svog obezbeđnja otišao u nepoznatom pravcu.

Kurir.rs/ Lj. Stanišić / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track