SEKUNDE SU JE DELILE OD SUDBINE DARKA LAZIĆA! Ćerka pokojnog pevača bila na korak od STRAVIČNE NESREĆE!
Foto: Printscreen, Kurir, Dragana Udovičić

UŽAS

SEKUNDE SU JE DELILE OD SUDBINE DARKA LAZIĆA! Ćerka pokojnog pevača bila na korak od STRAVIČNE NESREĆE!

Stars -

Sandra Rešić, ćerka pokojnog Nina, svim srcem se moli za boljitak teško povređenog Darka Lazića. Pevač je zadobio brojne telesne povrede zbog kojih su lekari morali da ga stave u indukovanu komu, kako bi pre svega telo ojačalo nakon ogromnih trauma koje je pretrpeo.

Darko se nalazi u šok sobi u KBC Zemun i pored najbližih članova porodice može ga posetiti samo zakonita supruga, pevačica Ana Sević.

foto: Marija Dejanović

Sandrin prvi susret sa Zvezdom Granda izgledao je ovako:

"Darko Lazić je prva Zvezda Granda koju sam upoznala kada nisam ni planirala pevačku karijeru. Nedugo nakon toga sreo je moju mamu, poklonio joj medu i rekao 'ovo daj Sandrici'. I dalje ga čuvam kod kuće", ispričala je ona, pa nastavila: "Situacija u kojoj se našao je užasna i ne mogu rečima da opišem koliko mi je žao. Svi smo uz njega svim srcem i molimo se za njegovo zdravlje. Biti pevač sa sobom nosi mnogo toga, a najgore je kada zbog hiljadu obaveza budete premoreni. I meni se desilo kada sam sama vozila iz Tuzle, zamalo sam zaspala za volanom. To se dešava često, problem je što uvek negde žurimo i nije nam primarno da odspavamo. Zato se desi ovo, a tad bude kasno", završila je ona.

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen, Kurir, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track