SPECIJALISTA FIZIKALNE MEDICINE O TEŠKOM STANJU DARKA LAZIĆA: Sad je najvažnije održati ga u životu jer su povrede DRAMATIČNO VISOKE!
Foto: Printscreen Pink, Damir Dervišagić

PEVAČ SE BORI ZA ŽIVOT

SPECIJALISTA FIZIKALNE MEDICINE O TEŠKOM STANJU DARKA LAZIĆA: Sad je najvažnije održati ga u životu jer su povrede DRAMATIČNO VISOKE!

Stars -

Pevaču Darku Laziću (27) se pogoršalo stanje jer je prilikom prevrtanja BMW koji je vozio doživeo teške prelome rebara, noge i karlične kosti, ima povredu kičme, kao i potres mozga.

Lazić je i dalje je u kritičnom stanju jer ima problema s plućima i bubrezima, a doktor Milan Mileusnić, specijalista fizikalne medicine, koji je ranije lečio Darka Lazića od povrede ramena, rekao je da se nada najboljem i veruju da će Lazić preživeti, posle čega mu sledi dug oporavak.

"Što se tiče ove polutraume, ona je izuzetno teška. Razgovarao sam sa kolegama, skala tih povreda je dramatično visoka i zaista treba voditi računa o svakom atomu energije koju pevač poseduje i o svakom leku koji se unese. Oporavak zavesi od mogućnosti sanacija vitalnih organa koje su upalile crveno svetlo da se ne ugase. Rehabilitacija u šok sobi je već počela, što je moguće. Ona se radi i kod tako teških pacijenata. Postoje i cerebralne povrede koje će kasnije da pokažu da li je čovek za neku neurološku rehabilitaciju. Sad je jako bitno održati ga u životu, održati te funkcije na nekom nivou. A rehabilitacija će biti duga", rekao je u Jutarnjem programu dr Mileusnić.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track