Najnovije vesti

UDALA SE ZA GRČKOG BANKARA A ONDA SU KRENULE NEVOLJE: SUZANA MANČIĆ svakodnevno doživljava STRESOVE! Samo da ovaj PAKAO PROĐE!
Foto: Kurir

želi da nastavi da uživa

UDALA SE ZA GRČKOG BANKARA A ONDA SU KRENULE NEVOLJE: SUZANA MANČIĆ svakodnevno doživljava STRESOVE! Samo da ovaj PAKAO PROĐE!

Stars

Iako je ova godina u životu Suzane Mančić počela obojena svetlim tonovima, nažalost, druga polovina iste je obeležena malerima zbog kojih doživljava svakodnevne stresove.

Podsetimo, voditeljka se početkom leta tekuće godine udala za Simeona Ocomokisa, nakon čega su nastavili da uživaju u medenom mesecu, ali nakon toga su stvari krenule nizbrdo, a Suzana se naglas pita da li je u pitanju samo slučajnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

Naime, nedavno je jedan portal objavio vest da je njena ćerka stradala u Americi, zbog čega je doživela nezapamćen šok, a ni nakon što se uverila da su u pitanju lažne vesti Mančićeva se dugo nije smirila, a nakon toga se i javilo neizbežno pitanje zbog čega je neko uopšte poželeo da njenoj porodici napokasti na ovakav način.

Ubrzo je, prema sopstvenom priznanju, celu ovu stvar povezala sa hakovanjem njenog mobilnog telefona, zbog čega je pre nekoliko meseci prošla kroz mnoštvo nevolja, budući da je osoba koja stoji iza ovog napada na njenu privatnost, nastavila da vodi prepiske u njeno ime sa poslovnim saradnicima, te je tako ubrzo saznala da je otkazano mnoštvo saradnji koje je ranije ugovorila.

foto: Printscreen Instagram

"Kada jedna takva informacija dospe u medije, o navodnoj smrti ćerke, jasno je da je stvar krajnje ozbiljna. Ne smem da tvrdim da su sve te situacije povezane, ali sumnjam da bi moglo da se ispostavi da je tako. Naravno, hakovanje sam prijavila policiji, predala sam izjavu i sada je na tužilaštvu da odgovori. Nadam se samo da do kraja neće biti "vuk pojeo magarca", izjadala se za "Hello" Suzana, u nadi da će ceo ovaj pakao uskoro proći, kako bi mogla da nastavi da uživa u prvoj godini bračnog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

Kurir.rs, Blic / Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...