ABRONOŠA: Barbi uložila 20.000 evra u operacije

USRED SREDE

ABRONOŠA: Barbi uložila 20.000 evra u operacije

Stars -

Pozdrav, drugari. Prethodnih dana bila sam na raznim događajima i okupljanjima, tako sam saznala neke pikantne priče iz života poznatih, pa kao i uvek jedva čekam da vam ih ispričam.

Prva priča ove srede vezana je za jednog našeg pevača koji je već nekoliko godina u braku i ima dete. Njega ćemo nazvati Kovrdžavi. On je još od pojavljivanja na muzičkoj sceni važio za lepog i privlačnog momka koji je sve osvojio svojim glasom. Devojke su se ložile na njegov izgled, saletale ga, a dopadao se i mnogim koleginicama. Međutim, Kovrdžavi ima jednu tajnu, on krije svoje homoseksualne sklonosti, a brak mu je zapravo paravan. On je nakon veze sa kolegom shvatio da ipak voli muškarce, a ni njegova supruga se ne buni. Ona radi šta god poželi i troši njegove pare, a s obzirom na to da dobro zarađuje, njoj ništa ne fali. Kovrdžavom to ide u prilog jer tako pred drugima deluje kao pravi porodični muškarac koji pazi na svoju ženu, a istina je drugačija... Čak niko i ne sumnja u to da je gej jer bi po njegovom ponašanju retko ko to primetio...

Druga ovonedeljna ličnost je pevačica koja je trenutno u jeku popularnosti, nju ćemo zvati Barbi. Ona je veoma aktuelna i atraktivna, ali za atraktivan izgled može zahvaliti plastičnim hirurzima. Ona je sve samo ne prirodna. Barbi ide okolo i sve ubeđuje da je njen izgled bez ikakvih korekcija, ali ljudi nisu slepi kod očiju. Kolege su počele da joj se smeju zbog njenih praznih priča o prirodnom izgledu kad je očito da joj u prilog ne idu fotke od pre nekoliko godina. Na njima se jasno vidi da nije onakva kakvu je danas znamo, a u novi izgled uložila je oko 20.000 evra. Barbi je imala baš ozbiljan remont s obzirom na to da je radila botoks, sredila jagodice, usne, nos, grudi, pa i zadnjicu. Želela je i oblikovanje brade, što je platila još dodatnih par hiljada evra. Svojski se trudila da fotografije od ranije nestanu, ali u doba društvenih mreža to je nemoguće, pa tako i publika ima prilike da vidi kako se Barbi doradila... Drugari, to je sve za danas, čitamo se i sledeće srede.

Kurir.rs/ Foto: ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track