Najnovije vesti

PROSLAVIO GA JE PEVAČKI OBRAČUN, A ONDA JE DAO KORPU MILJANI: Sada se OGLASILA majka Alekse Savića i EVO šta misli o OBRAČUNIMA svog sina!
Foto: Printscreen

OTKRIVAMO

PROSLAVIO GA JE PEVAČKI OBRAČUN, A ONDA JE DAO KORPU MILJANI: Sada se OGLASILA majka Alekse Savića i EVO šta misli o OBRAČUNIMA svog sina!

Stars

Majka Alekse Savića progovorila je o njegovom učešću u rijalitiju "Zadruga 2", koga su gledaoci okarakterisali kao vaspitanog, talentovanog momka, a devojke kao šarmera.

 

Da se Aleksa sjajno snalazi u rijalitiju smatra i njegova majka Jelena, koja je istakla da za sada nema nijednu zamerku na račun ponašanja svog sina.

foto: Printscreen

"Mislim da je super, pliva dobro, otkad je imao "pevački obračun" imam utisak da se probudio i da je super u svemu tome. Mislim da je mentalno još uvek jak, on se dobro predstavlja, radi ono zašto je ušao i promoviše se kako treba, kao pevač", rekla je Jelena na samom početku.

 

Ona priznaje da ne stiže mnogo da gleda svog sina u rijalitiju zbog posla, te nije htela previše da nam komentariše njegov sukob sa Brendonom:

 

"Ja moram da priznam da nisam sve to ispratila, ali poznajući Aleksu, sigurno je on postupio kako treba i kako smatra da je ispravno", rekla je Jelena.

 

foto: Printscreen

Ipak, ono što jeste pogledala i što joj je bilo veoma simpatično jeste priznanje Miljane Kulićda joj se svideo Aleksa, te da se zaljubila u njega:

 

"Ne znam šta da vam kažem. Ona je rekla da se zaljubila, pa se odljubila, ona to izgleda tako brzo, bilo mi je to simpatično. Videla je da nema šanse, da on ima devojku i da ne bi mogla da prođe kod njega, ali je bila simpatična", zaključila je Jelena.

 

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Pink / Foto: 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...