TONI ZAPAO U VELIKE DUGOVE! Cetinski zaratio sa bivšom zbog 43.000 evra!
Foto: Dragana Udovičić

U problem

TONI ZAPAO U VELIKE DUGOVE! Cetinski zaratio sa bivšom zbog 43.000 evra!

Stars -

Toni Cetinski javno se prepucavao sa svojom bivšom ženom Ivanom Nobilo i otkrio da je zbog nje zapao u velike dugove. Pevač je rekao kako joj je bio žirant za kredit koji ona nije vratila, pa sada on otplaćuje preko 40.000 evra!

Hrvatski mediji poslednjih dana bruje o sukobu bivšeg para, koji se ne libi da svoj prljav veš iznese u javnost. Sve je počelo kada je u javnost dospela informacija da pevač duguje 43.000 evra, zbog čega se najpre oglasio on i otkrio da je bivša supruga kriva za to.

- Bio sam žirant za kredit bivšoj ženi i upao u zamku. Dan-danas to otplaćujem. Morao sam da prodam stan kako bih otplatio njen dug i još isplaćujem deo poreza koji ona tada nije platila - rekao je Toni za hrvatske medije i dodao:

- Dozvolio sam da ispadnem deo najgluplje grupe građana.

Ivana nije ostala imuna na njegove prozivke, pa se oglasila i poručila mu da jeste glup.

- Toni je bio sadužnik, a ne žirant za dva stana koja smo kupili pre razvoda. Podelili smo stanove i kredit, ali sam ja kao glavni dužnik platila porez na oba stana, a ne on. Povraćaj polovine iznosa sam tražila sudskim putem, ali smo se nagodili i plaća mi u ratama. Poslednju ratu treba da plati u decembru - rekla je ona i uputila uvrede na račun pevača:

- Znam da Toni pripada najglupljoj grupi građana i traži razlog za svoju glupost.

Nakon osam godina zabavljanja, Toni i Ivana su 2007. godine izgovorili sudbonosno „da“, a dve godine kasnije dobili su ćerku. Ljubav je nestala 2012. a bivši supružnici razveli su se bez ružnih reči. Ipak, 2015. Ivana je protiv Tonija podigla kaznenu prijavu zbog nebrige i neispunjavanja obaveza izdržavanja maloletne ćerke. U to vreme Nobilo je protiv Tonija već vodila sudski spor zbog neplaćanja alimentacije, što je on obrazložio time da nije znao za neka dugovanja.

Inače, pevač se pre četiri godine ponovo oženio, a brak s Dubravkom Dujak mu je treći po redu.

Nesreća pevač pregazio mrtvog čoveka

IŠAO SAM OSAM NA SAT, NISAM OPTUŽEN!

Prošlog novembra objavljeno je da je u Rovinju Toni Cetinski pregazio 62-godišnjeg čoveka koji je ležao na putu, a njegov tim tada je objavio saopštenje u kome se ističe da pevač u trenutku skretanja apsolutno nije mogao da vidi muškarca, koji je pritom po svoj prilici već bio mrtav.

- Službeno, nisam dobio nalaz obdukcije, ali sam svestan i znam dobro što se dogodilo i očekujem da će to biti onako kako treba, po pravdi. Svedok mi je Bog zato što definitivno policija nije prijavila nikakav prekršaj. Išao sam osam na sat, na žalost mojih dušmana i neprijatelja nisam. Već dugo godina živim uredan život, nisam bio ni drogiran ni pijan, kažem, na njihovu žalost, a sad šta će naći... Čovek je definitivno ležao na ulici. Najbolje je pričekati da bude to sad zvanično i da onda mogu reći da mi je duša na mestu - izjavio je Toni ovim povodom.

Kurir.rs/J. Stuparušić/Foto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track