MANEKENKA SE BAŠKARI PO BELOM SVETU, UŽIVA U LUKSUZU, ALI NIJE ZABORAVILA SRBIJU: Najbolji prijatelji su joj Zimonjići! EVO GDE JE SAD!
Foto: Printscreen Facebook

OSEĆA SE KAO MILION DOLARA

MANEKENKA SE BAŠKARI PO BELOM SVETU, UŽIVA U LUKSUZU, ALI NIJE ZABORAVILA SRBIJU: Najbolji prijatelji su joj Zimonjići! EVO GDE JE SAD!

Stars -

Bojana Drašković u modnom svetu svakako je zvučno ime. Karijeru je započela sa 16 godina i iako nije imala predstavu o tome šta je zapravo njen životni poziv, bila je sigurna da će biti uspešna. Brzo, počela je saradnju sa brojnim luksuznim brendovima, a jedan čuva u najmilijem sećanju jer se tada osećala, kako kaže, "kao milion dolara".

"To bio prvi put da radim za veliko, svetski poznato ime. To iskustvo sam doživela kao svoj prvi veliki uspeh. Zatvarala sam reviju noseći prelepu crnu, dugu haljinu. U tom momentu na pisti, osećala sam se kao milion dolara", rekla je Bojana svojevremeno.

Za kreatora kojeg se seća da je bio posebno težak za saradnju navela je Kima.

"Andre Kim, najpoznatiji korejski dizajner, veliki talenat, nažalost, preminuo pre par godina. Bio je perfekcionista u svom poslu, zahtevao je da svi modeli počnu sa pripremama u 6 ujutru za reviju koja bi počela u 8 uveče.

Koreografije su bile komplikovane, probe su bile iscrpljujuće i trajale su po ceo dan. Njemu je svaki detalj bio bitan i nije odustajao dok sve nije bilo tačno onako kako je zamislio", prokomentarisala je ona.

Dana, Bojana sa suprugom i troje dece živi u Americi. Iako živi svoj veliki san, Srbiju nije zaboravila i rado se druži sa i sada najboljim prijateljima, Minom i Nenadom Zimonjićem.

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track