ne krije radost

VELIKI INTERVJU SA JOVANOM JEREMIĆ! KRSTILA ĆERKU LEU, PA PROGOVORILA O DRUGOJ BEBI! Par ne skida osmeh sa lica: Veliki dan za porodicu Milošević! (KURIR TV)

Stars -

Jovana Jeremić krstila je danas ćerku Leu u crkvi svetog Dimitrija na Novom Beogradu. Muž Vojislav Milošević nije se odvajao od supruge i naslednice, a krštenju prisustvovala je porodica, kumovi i najbliži prijatelji.

"Danas krstim Leu Milošević, moju snagu, moju promenu, sve moje na svetu. Iskreno vam kažem, što pre postanite mame. To sve nas menja, pre svega menja inteligentne ali malo lucidne, pozitivno lude žene kao što sam ja. Mene je ona smirila", priznala je nasmejana voditeljka koja sve važne životne odluke donosi na praznični dan.

Naime, Jovana i Vojislav sudbonosno "da" izgovorili su na Đurđevdan, a krštenje ćerkice odvija se na veliki državni praznik, Dan primirja.

foto: Printscreen Kurir Tv

"Sad ćemo da je krstimo lepo i onda nakon toga idemo na jedan ručak, gde ćemo da proslavimo kako dolikuje. Ja nisam tip koji voli velika, glamurozna slavlja. Sve će biti u krugu porodice. Moja kuma, roditelji, moji, Vojini, najbliži prijatelji", rekla je Jovana.

Srećna majka i te kako razmišlja o ćerkinoj budućnosti.

"Zvezda je rođena! Što se Lee tiče, ona je predodređena da se bavi javnim poslom. Devet meseci sam radila, dok sam bila trudna sa njom i znala sam da će imati taj gen da voli kameru", zaključila je.

foto: Printscreen Kurir Tv

Par je zaintrigirao sve govoreći o mogućoj prinovi. Naime, Vojislav smatra da bi bilo idealno da imaju troje dece, a Jovana ga je za sve to vreme izlaganja pomno slušala sa osmehom na licu.

"Je l' ti to slutiš ili si čula nešto?" pitala je Jovana našu novinarku, te na neki način nagovestila da Lea zasigurno neće biti jedinica.

Ipak, kada tačno par planira da proširi porodicu još uvek nije poznato.

Kurir.rs/Lj.S/Foto: Printscreen Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track