Najnovije vesti

ISPLIVALE PRVE FOTKE EMINE I TURSKOG MILIJARDERA: Pevačica upoznala Sadetinovu porodicu, a evo gde su sada UHVAĆENI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

UŽIVAJU U LJUBAVI

ISPLIVALE PRVE FOTKE EMINE I TURSKOG MILIJARDERA: Pevačica upoznala Sadetinovu porodicu, a evo gde su sada UHVAĆENI! (VIDEO)

Stars

Emina Jahović priznala je da je ponovo srećna u ljubavi, a njeno srce osvojio je milijarder Sadetin Saran, sa kojim je prvi put uhvaćena na aerodromu.

 

"Upoznali smo se i nekoliko puta smo izašli, jako je lepo i fino. Upoznala sam se sa njegovom familijom, bili smo na porodičnom ručku i videćemo šta će biti, polako korak po korak", rekla je pevačica nedavno koja je samo na kratko posetila Srbiju, a onda se brzinski vratila u Trusku i u zagrljaj svog milijardera.

 

foto: Printscreen/Instagram

Pre nekoliko nedelja Sadetin Saran je objavio fotografiju sa Eminom, ali se brzo pokajao, pa je munjevito obrisao, tako da se zaključuje da je sada mnogo sigurniji u vezi sa pevačicom. Imajući u vidu koliko je tursko društvo tradicionalno, Emina i Sadetin su u ozbiljnoj vezi, čim je roditelje i kompletnu porodicu upoznao sa njom.

 

foto: Dragan Kadić

Sadetin i Emina pre nego su otpočeli vezu, videli su se više puta na prijemima i javnim okupljanjima turskog džet-seta, a zanimljivo je da je Emina imala prijateljski odnos sa Saranovom bivšom suprugom. Tek kad je Eminin doskorašnji muž Mustafa objavio da je srećan u novoj vezi sa turskom pevačicom Simgom Sagin, Sadetin i Emina su odlučili da i oni javno pokažu svoju sreću.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...