IMALA JE PLIKOVE PO TELU, ZAVRŠILA JE I U HITNOJ: Naša pevačica preživela pravi PAKAO zbog ZDRAVLJA, a onda joj se život promenio!
Foto: Damir Dervišagić

PROŠLO JE

IMALA JE PLIKOVE PO TELU, ZAVRŠILA JE I U HITNOJ: Naša pevačica preživela pravi PAKAO zbog ZDRAVLJA, a onda joj se život promenio!

Stars -

Već gotovo godinu dana Ivana Pavković nije mogla da snima spotove zbog zdravstvenih problema. Njoj je tek nedavno otkriveno da je alergična na određenu šminku, ali dok nije određeno koji problem ima, ona je proživljavala pravi pakao. Po telu su joj izlazili prilikovi, a bile su situacije da je u toku nastupa završavala u Hitnoj pomoći.

Ivana je otkrila da je strahovala da više neće moći da se vrati na scenu i da će trajno biti primorana da se povuče sa muzičke scene.

foto: Dragana Udovičić

"Priznajem da sam strahovala, ali sam imala podršku porodice, koja mi je bila veter u leđa i jednostavno nisam dala sebi da posustanem u bilo kom momentu", rekla je Ivana i dodala:

" Bila sam loše dok nisam našla dobrog lekara, koji mi je takođe sve vreme velika podrška i ovaj zdravstveni problem koji imam i dalje, nije opasan i večan, ali je neprijatan i treba vremena i strpljenja."

Pevačica priznaje da je za nju sve ovo bilo jako stresno i da je u teškim periodima, pre svega suprug Petar Mitić bio zaslužan za to što je njoj bio vraćen osmeh na lice.

foto: Marina Lopičić

"Bili su neki teški periodi. Nekada me prosto sve stigne pa se isplačem, ali i u tim trenucima sam se trudila da se uzdignem i da ostanem pozitivna. U tim trenucima mi je neizmerno značila Petrova podrška. Zajedno smo u svemu ovome i tu smo jedno drugo da podignemo kada jedan padne", izjavila je ona.

Ivani je mnogo lakše otkad je joj je određena adekvatna terapija za zdravstveni problem koji ima i nada se da više neće imati toliko stresnih situacija kao proteklih meseci.

"Presrećna sam što mogu ponovo da se bavim svojom karijerom i snimanjem pesama. Obožavam svoj posao i uživam trenutno u svemu onome što pripremam. Jedva čekam da to podelim i sa publikom", rekla je Ivana na kraju.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Espreso, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track