NEKADAŠNJA ČLANICA MINISTARKA ZALUTALA! Promašila LOKACIJU snimanja, pa je Saša Popović ŽESTOKO IZRIBAO! Pred SVIMA! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

IZGUBLJENA

NEKADAŠNJA ČLANICA MINISTARKA ZALUTALA! Promašila LOKACIJU snimanja, pa je Saša Popović ŽESTOKO IZRIBAO! Pred SVIMA! (FOTO)

Stars -

Edita Aradinović promašila je zgradu kada je trebalo da stigne na snimanje emisije! Bivša "ministarka" je na snimanje "Grand specijala", umesto u studio na Košutnjaku, otišla u zgradu televizije Pink!

foto: Pritnscreen Pink

Otkako je počela samostalnu karijeru, Edita je u konfuziji i ne može da se sastavi. Pevačica je trebalo da se pojavi u 15 časova u studiju na Košutnjaku, gde se snimala emisija koju vodi Saša Popović, ali se ona nije pojavila ni 20 minuta nakon toga.

foto: Sonja Spasić

Vidno nervozan, direktor "Granda" pitao je druge goste da li su videli Editu, a kada su mu rekli da nisu, on je pozvao.

foto: Printscreen

- Halo, Edita, gde si? - pitao ju je čelnik "Granda", a zatim iznervirano dodao: - Na Pinku? Šta ćeš tamo? Hajde, čekamo te! - rekao je on.

foto: Printscreen/Prva

Popović je potom u čuđenju i zbunjeno ispričao gostima da Edita kasni jer je pogrešila lokaciju:

- Ona je mislila da se emisija snima u Pinkovoj zgradi. Sada je krenula ovamo. Svašta - rekao je on, a potom se nasmejao.

foto: Sonja Spasić

Nakon nekih pola sata Aradinovićeva se pojavila u studiju. Ona se pozdravila sa gostima i sa Saletom i izvinila mu se što kasni. Popović joj nije zamerio, već se samo nasmejao i rekao joj da ne krene stopama Rade Manojlović, koja je poznata po kašnjenju.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja