POSLE NIZA UVREDA KOJE JE UPUTILA KOCKAREVOJ, TAMARA  ĐURIĆ SE JAVNO IZVINILA: Kiju sam pljuvala iz srca, a sada mi postaje KUL! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić

PREDOMISLILA SE

POSLE NIZA UVREDA KOJE JE UPUTILA KOCKAREVOJ, TAMARA ĐURIĆ SE JAVNO IZVINILA: Kiju sam pljuvala iz srca, a sada mi postaje KUL! (FOTO)

Stars -

Posle niza uvreda koje je Tamara Đurić uputila pobednici rijalitija Kiji Kockar, sada je odlučila da joj se javno izvini. Ipak je i u izvinjenju uspela da upotrebi i negativne reči.

Naime, Tamara je post objavljen na društvenim mrežama nazvala: "Akcija: Obnovimo karijere pljujući Kiju", očigledno aludirajući na to što mnogi pevači i glumci dospevaju u novine upravo zahvaljujući tome što negativno komentarišu Kockarevu.

foto: Damir Dervišagić

"Ja kad sam pljuvala Kiju pljuvala sam iz srca i za njeno dobro, da se pribere ne zarad karijere i angažmana svojih kao gomila sada što radi. Ja sam to radila iz sred srca i dubine duše jer jaka vam je ta karijera koju može već usahla Kija da obnovi... Postaje mi Kija kul i ako jes ruku na srce seljančura ober, prevara i uz to osrednja sendvičara na lakat. Kija sve je bilo za tvoje dobro veruj mi bez krajnjeg cilja i iz srca. Dobra si ti Kija", poručila je Đurićeva.

foto: Printscreen/Facebook

Kurir.rs, Foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track