DARKO POTVRDIO SVOJ PRVI NASTUP NAKON NESREĆE: Pevaću, pa makar i u kolicima!
Foto: Kurir/Marija Dejanović

otkrivamo

DARKO POTVRDIO SVOJ PRVI NASTUP NAKON NESREĆE: Pevaću, pa makar i u kolicima!

Stars -

Pevač Darko Lazić prihvatio je poziv kolege i dobrog prijatelja Radiše Trajkovića Đanija da peva na njegovom koncertu. Ovo će biti prvi Darkov nastup nakon nesreće, a u planu je da otpeva nekoliko svojih hitova, ali i jednu pesmu sa Đanijem.

"Otkako je iz KBC Zemun prebačen na Institut za rehabilitaciju "Selters", Darko neprestano razmišlja o tome šta će da radi nakon oporavka. Njegova najveća želja je da ponovo uzme mikrofon u ruke i stane na binu, a ljubav prema muzici ga i najviše motiviše da se što pre oporavi. Zbog toga su mu roditelji odmah po dolasku u „Selters“ dali telefon i slušalice, kako bi mogao da uživa u omiljenoj muzici i tako leči dušu", kaže izvor na početku razgovora i dodaje da se Laziću zdravstveno stanje drastično popravilo otkako ga je Radiša Trajković Đani pozvao da bude gost na njegovom koncertu.

foto: Privatna Arhiva, Kurir Foto

"Njih dvojicu vezuje dugogodišnje prijateljstvo, radili su mnogo zajedničkih svirki, a Đani je oduvek na Darka gledao kao na člana porodice. Đani je bio jedan od prvih koji su došli u bolnicu odmah nakon nesreće, da pruži Lazićima podršku, a opet, bio je jedan od prvih kojima se Darko javio kada je dobio telefon. Jedno veče su dugo razgovarali, a Darko mu se požalio da mu nedostaju muzika, scena i publika, pa mu je priznao da je njegov najveći strah da više nikada neće zapevati. Tada je Đani došao na ideju da ga pozove da bude njegov specijalni gost na koncertu", kaže naš izvor i objašnjava da je pevač najpre morao da se konsultuje sa Lazićevim roditeljima i lekarima.

foto: Pritnscreen Instagram

"Kada su mu oni dali zeleno svetlo, Đani je zvanično pozvao Darka i rekao mu: "Sinovac, pevaćeš sa mnom", a Darku nije trebalo ni minut da razmisli o pozivu, odmah je prihvatio i rekao da hoće, pa makar pevao u invalidskim kolicima. Odmah su se sve dogovorili, koliko će trajati Darkov deo, ali i koju pesmu će zajedno otpevati. Đanijev poziv mu je dao vetar u leđa, od tada nasmejan odlazi na terapije, a njegovo zdravstveno stanje je bolje svakim danom", preneo je izvor.

foto: Printscreen YT/ Damir Dervišagić

Kurir.rs, Alo / Foto: Kurir/Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja