Najnovije vesti

RAŠA SE OBRAČUNAVA S IVANOM: Novakoviću prekipelo! Podneo tužbu protiv Gocinog bivšeg zbog SVIH IZGOVORENIH LAŽI!
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Rat se nastavlja

RAŠA SE OBRAČUNAVA S IVANOM: Novakoviću prekipelo! Podneo tužbu protiv Gocinog bivšeg zbog SVIH IZGOVORENIH LAŽI!

Stars

Bivši i sadašnji muž Goce Tržan, Ivan Marinković i Radomir Raša Novaković, završili su na sudu! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Raša je protiv pevačicinog prvog muža nedavno podneo tužbu zbog povrede ugleda i časti, jer ga je vređao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i iznosio neistinu o njemu.

 

Novaković i Marinković imali su prvo ročište u ponedeljak i na njemu se pojavio samo bubnjarev advokat i predao dokaze sudiji.

 

Proces će se nastaviti i na saslušanje će uskoro biti pozvan Ivan.

 

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

"Raša nije neko ko voli da se prepucava, tako da ne želi preko medija da odgovara na Marinkovićeve prozivke koje je izgovorio u „Parovima“. Rešio je da tuži Ivana i za sva vremena mu začepi usta. Nije u pitanju čak ni to što je Marinković izgovorio sve uvrede, nego ga boli što u priče konstantno upliće Gocu. To ga mnogo boli i neće da dozvoli da bilo ko kalja ugled njegove žene, pogotovo Ivan, koji se dobro ovajdio od svega toga", otkriva naš izvor.

 

Naime, Ivan je tokom dve sezone "Parova" uputio brojne uvrede i psovke na Rašin račun. Mnogi su ga osudili zbog toga jer je dobro poznato da mu baš taj Raša čuva i izdržava ćerku Lenu, koju je dobio u braku s pevačicom.

 

"To je klinac za mene, kao i gomila ovih ovde Indijanaca, on ne zna dve reči da progovori. Što da ne govorim, šta mi je on? On živi s mojom ćerkom jer nema svoju, šta ja da mu radim", rekao je Ivan svojevremeno, a potom udario tamo gde ga najviše boli.

 

"Sa svojom ćerkom sam odavno razgovarao na temu nje i Raše. Nemam komplekse, ali on sada živi s njom. On dečko ne može da ima dece. Ništa ne plaća, živi u stanu koji sam ja platio. Njemu je sada idealno u životu. Mislim da je on Gocin potrčko. Ne postoji neka manifestacija da ja njega nisam video s njom. Kad god je Lena dolazila kod mene ili ja po nju, on je uvek bio tu u kolima, što je potpuno nepotrebno", rekao je rijaliti učesnik.

 

Jednom prilikom je voditeljka pitala Ivana šta bi radio kada bi u "Parove" ušao Raša, a on je opet osuo paljbu:

 

"Verovatno će ući jer mu je Goca rekla: 'Marš tamo!' i on mora da ide, jer je on kao njen sinčić".

 

Pozvali smo Gocu i Rašu, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

 

foto: Andreja Damnjanović

 

Kap prelila čašu

 

Pričao o seksu sa bivšom ženom

 

Rašu Novakovića je povredilo i to što je Ivan Marinković javno iznosio detalje seksa s Gocom Tržan. To je bila kap koja je prelila čašu i smatra da je njegovo ponašanje prevršilo svaku meru.

 

"Goca i ja nismo izlazili iz kuće po 15 dana. Naš seks je bio toliko dobar da više nismo znali šta da radimo, pa smo koristili razna seksualna pomagala", izjavio je Marinković.

foto: Happy screenshot

Zbog ovih reči Raša tuži Ivana

 

On je klinac, ne zna dve reči da progovori

 

On dečko ne može da ima dece

 

Ništa ne plaća, živi u stanu koji ja plaćam

 

On je Gocin potrčko

 

On je kao Gocin sinčić

 

Ući će u „Parove“ jer mu je Goca rekla: "Marš tamo!"

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir/M. Damjanović/Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...