ŠOK! DARKOV OTAC OTKRIVA: Ovo je trebalo da bude prvi Lazićev nastup posle nesreće, ali njegovo ZDRAVSTVENO STANJE to ne dozvoljava
Foto: Printscreen

SVI SAMO ŽELE DA DE DARKO ŠTO PRE OPORAVI

ŠOK! DARKOV OTAC OTKRIVA: Ovo je trebalo da bude prvi Lazićev nastup posle nesreće, ali njegovo ZDRAVSTVENO STANJE to ne dozvoljava

Stars -

Darko Lazić,nažalost, neće moći da se pojavi na koncertu Radiše Trajkovića Đanija jer njegovo zdravstveno stanje to ne dozvoljava, kaže pevačev otac Milan Lazić.

- Darko se polako i uspešno oporavlja, ali on neće moći da peva na koncertu kod Đanija. Drago mi je što je porodica Trajković obišla mog sina u banji. Mi ih izuzetno poštujemo, i razumemo njihovu želju da se moj sin pojavi kao specijalni gost, ali to nije moguće. Sve detalje o tome može da vam kaže njegov menadžment koji vodi Mirso Švajcarac - kaze Milan.

Isto su potvrdili iz tima koji vodi Lazićevu karijeru. - Nama je najvažnije da se Darko kompletno oporavi i da njegovo zdravstveno stanje bude stabilno. Njegov put ka oporavku je težak i ne verujemo da će biti u mogućnosti da prisustvuje Đanijevom koncertu, ali kada se oporavi organizovaćemo veliki koncert u Areni na kojem ce Lazić da se zahvali svojoj publici i fanovima. Do tada, želimo da se Darko oporavi kako treba i da stane na noge. Pesme se uveliko pripremaju, kao i njegov solistički koncert,ali o tome ćete biti blagovremeno obavešteni - poručili su iz Lazićevog tima.

Oglasila se Đanijeva žena

Povodom današnje izjave oca Darka Lazića koji je rekao da Darko neće pevati na Đanijevom koncertu 8. marta u Areni, oglasila se i Đanijeva žena Slađa! - Ne znam ni ko je ikada pominjao da će Darko pevati kod Đanija na koncertu. Kada smo ga posetili, Darko je sam izrazio želju da će jedno od njegovih prvih pojavljivanja biti Đanijev koncert, ali je rekao da će pratiti koncert iz publike. Nije mi jasno čemu ova lakrdija, dečku od srca želimo brz oporavak, a Đani je svakako tu za njega šta god mu bude trebalo jer je Darko prijatelj naše kuće – rekla je Slađa.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track