Najnovije vesti

VODITELJKA OSULA PALJBU, REČI NIJE BIRALA: Snežana Dakić ne može da se smiri, ovako nešto INSTAGRAM NE PAMTI! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

saznajemo

VODITELJKA OSULA PALJBU, REČI NIJE BIRALA: Snežana Dakić ne može da se smiri, ovako nešto INSTAGRAM NE PAMTI! (FOTO)

Stars

Snežana Dakić poznata je po tome da bez pardona kaže ili napiše ono što joj je na duši, a ovoga puta voditeljka se toliko osetila pogođenom da je na svom Instagram profilu oplela po osobi koju nije želela da imenuje, ali je zato jasno stavila do znanja koliko ju je to povredilo. 

 

Ona je poslala poruku koristeći reč "đubre" šest puta, i time stavila do znanja da se radi o nečemu što za nju nema nikakvu vrednost. Ona je objasnila šta joj smeta, pa dala savet svim ljudima kako da se sklone i zaštite od pomenutog:

 

"Kako đubrad opravdaju sebi to što drugima čine zlo? Da li đubrad znaju da stres narušava zdravlje, da čovek čije je zdravlje već narušeno, od stresa može da umre? Ili da doživi infarkt? Ili moždani udar? Da li đubrad znaju za lošu karmu? I da se i zlo lošim vraća, a ne samo dobro dobrim. Gledajte da se sklonite od ljudskog đubreta, ili da mu se što kraće izlažete. U ime svih nas prema kojima se neko nepravedno poneo kao đubre, evo kratke novogodišnje poruke: "Sram te bilo, đubre jedno", napisala je voditeljka na svom Instagram profilu. 

Kurir.rs / Foto: Dragana Udovičić

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...