NAJVEĆE PRIZNANJE UMETNICIMA: Lepoj Breni nagrada za životno delo
Foto: Promo

Priznanje

NAJVEĆE PRIZNANJE UMETNICIMA: Lepoj Breni nagrada za životno delo

Stars -

Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije u saradnji sa Samostalnim sindikatom estradnih unetnika i izvođača Srbije sada već tradicionalno organizovao je dodelu godišnjih estradno-muzičkih nagrada, a glavno prizananje za životno delo otišlo je u ruke jedne od najvećih muzičkih zvezda svih vremena - Lepe Brene.

foto: Promo

Svečana sala Saveza samostalnih sindikata Srbije bila je krcata brojnim muzičkim umetnicima koji su Brenu pozdravili velikim aplauzom, ali i ostale dobitnike medju kojima su bili

foto: Promo

- Brena je možda mlada za ovakvu nagradu ali ona se dodeljuje za delo a ne za godine tako da smatramo da je ona već odavno zaslužena ali i da će ona još mnogo toga lepog dati muzici. Čestitam i ostalim dobitnicima nagrada i priznanja - rekao je predsednik SEMUS-a Dragiša Golubović.

foto: Promo

Nagrade za Životno delo pored Lepe Brene dobili su i Snežana Djurišić,Biljana Krstić,Minja Subotić,Lepa Lukić,Snežana Savić,Radmila Smiljanić,Goca Lazarević i drugi.

foto: Promo

Dok su estradnu-muzičku nagradu Srbije dobili Goca Božinovska, Hasan Dudić, Slavko Banjac, Zoran Dašić, Ivan Milinković,Mina Kostić.

1 / 14 Foto: Promo

Osim toga novoustanovljene nagrade za vrhunsku medijsku prezentaciju nacionalne muzike Zlatna ptica. Dobili su je RTS, zatim glavna urednica Zabavnog programa RTS Olivera Kovacević,emisija RTS "Luda noć" i Miroljub Mića Janković,umetnički rukovodilac Narodnog orkestra RTV Vojvodina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track