Najnovije vesti

SEVE IZVISILA ZA NOVOGODIŠNJI HONORAR? Najluđa noć mnogima će doneti na hiljade evra, a njoj NIŠTA, EVO ZAŠTO!
Foto: Damir Dervišagić

SVI U ČUDU

SEVE IZVISILA ZA NOVOGODIŠNJI HONORAR? Najluđa noć mnogima će doneti na hiljade evra, a njoj NIŠTA, EVO ZAŠTO!

Stars

Pevači, kako je već poznato, u najluđoj noći dobro zarađuju. Vlasnici klubova mesecima unapred znaju da obezbede nabolju zvezdu za svoj lokal i spremni su da za to iskreširaju ogromne svote novca, jer to onda osigurava dobru posećenost. Isto važi i za čelnike lokalnih samouprava svih većih gradova širom zemlje i dijaspore koji su se utrkivali ko će biti jači i koja zvučna imena će nastupati upravo na njihovim trgovima.

 

Međutim, ime Severine Kojić je ove godine izostalo i to na obe liste. Iako je u proteklom periodu promovisala nekoliko novih pesama, Severina je, kako se navodi, ostala bez honorara za najluđu noć, budući da se još uvek nije pojavila nijedna najava u vidu bilborda ili internet kampanje za njen nastup.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Ovaj podatak i te kako čudi budući da je gospođa Kojić, kao i većina pevača, uvek nastupala za Novu godinu, počevši od prošlogodišnjeg nastupa u jednom hotelu na primorju, pa sve do ranijih godina u kojima je nastupala na trgovima u Baru, Dubrovniku, Poreču... Osim toga, kako su mediji tada prenosili, Severina je pre nekoliko godina umela da bude i rekorder kada je reč o cifri koju bi uzimala za najluđu noć, dok o dočeku 2019. godine uz njene pesme nema ni traga ni glasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...