NJIHOVI BRAKOVI RAZBILI SU SE U 2018. U PARAMPARČAD: Emina i Mustafa, Nataša Bekvalac i Lazukić, Kija i Sloba... Evo zašto su ovi NAŠI parovi STAVILI TAČKU NA SVOJU LJUBAV! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

PROPALE LJUBAVI SRPSKE ESTRADE

NJIHOVI BRAKOVI RAZBILI SU SE U 2018. U PARAMPARČAD: Emina i Mustafa, Nataša Bekvalac i Lazukić, Kija i Sloba... Evo zašto su ovi NAŠI parovi STAVILI TAČKU NA SVOJU LJUBAV! (FOTO)

Stars -

Turbulentna godina i mnogo rastavljenih brakova poznatih ličnosti sa naše javne scene u 2018. Evo koje su se velike ljubavi završile neslavno i za koje parove sa naše estrade nema više mesta pod ljubavnim plaštom.

Kristina Kija Kockar Sloba Radanović razveli su se avgusta meseca ove godine nakon javne prevare pevača

Sloba je u rijaliti "Zadruga 1" ušao kao oženjen čovek. Veza sa Lunom Đogani koštala ga je braka, iako je na sve načine po izlasku iz rijalitija pokušao da se pomiri sa Kijom. Ona je insistirala na razvodu, te Radanoviću ništa drugo nije preostalo, nego da stavi svoj potpis. Svoj brak okončali su u Osnovnom sudu u Zrenjaninu uz veliku pažnju medija. Sloba nije nastavio ni vezu sa ljubavnicom, svoju pažnju je usmerio na drugu stranu, pa iako važi za velikog zavodnika, on se i dalje ne izjašnjava da je nekoj iskreno poklonio svoje srce.

foto: Printscreen

Adreana Čekić i Ivan Miladinović objavili su da se razvode u novembru mesecu

Nakon dve i po godine braka stavili su tačku na brak i to sve pevačica je, poput svetskih zvezda, objavila otvorenim pismom na svom Instagram profilu. Oni su imali bračnih kriza i tokom zajedničkog života, pa se šuškalo da oko 6 meseci pre nego da zvanično objave vest o razvodu, oni su zapravo živeli odvojeno.

Klavijaturistom Ivan i Adreana venčali su se 4. maja 2016. godine u Beogradu, a svadbi je prisustvovalo oko 500 zvanica. Andreanina kuma na venčanju bila je Ana Sević.

foto: Damir Dervišagić

Slavko Beleslin razveo se u decembru mesecu ove godine, posle 6 godina braka

Poznati voditelj Slavko Beleslin nakon šest godina braka razveo se od supruge Ive Šiđanin, profesorke novosaskog Fakulteta tehničkih nauka. Naime, Slavko je poručio da je uveren da iza svega postoji neki smisao, iako je priznao da ga nije video u tim trenucima. On je svojevremeno poručio kako smatra da u braku muškarci i žene ne treba da budu jednaki, već da svako tu zapravo ima svoju ulogu.

A evo kako je poznati voditelj tada prokomentarisao razloge zbog kojih je došlo da raspada braka:

"Razlozi za rastanak ostaće među nama. Čini mi se da to nikad nije samo jedna stvar, jedan loš dan, jedan pogrešan izbor, jedan mali nesporazum. Nekada se ništa posebno ne desi. Ljudi samo zaćute, uđu u opasnu zamku i počnu da se fokusiraju na mane svojih partnera, umesto na vrline. Ponekad zaborave koliko su ustvari srećni", rekao je Beleslin.

foto: Zorana Jevtić

Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se u junu ove godine

Emina je u septembru konačno smogla snage d aprogovori o razvodu sa Mustafom. Ona je istakla d aje plakala danima i bila slomljena, ali d aje zajednička odluika bila d ato drže daleko od očiju javnosti. Tek kada se sve stišalo, istakli su da su ostali i dlaje dobro prijatelji, najviše zbog zajedničkih sinova, Jamana i Javuza.

foto: Dragan Kadić

Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta stavili su tačku na svoj brak u 2018. godini

Ana i Rasta već su se rastajali u dva navrata, pa se sa njima nikada ne zna da li je definitnivno. Naime, prvi put je bilo pre dve godine, kada su bili na korak od razvoda zbog sve češćih nesuglasica, ali su se ipak pomirili. Novi rastanak desio se ove godine, ali sporazumno, budući sa sada imaju i ćerku Taru, oko čijeg su se starateljstva borili. Navodi se da je razlog kraha ljubavi naslednica Mileta Kitića, sa kojom je Rasta sarađivao. On je Ani govorio da atraktivnu crnku gleda kao mlađu sestru, međutim saznanja govore drugačije. Ovo dvoje pevača imaju dogovor oko ćerke Tare, a Nikolićeva je Đuriću ostavila prostora da sam odredi visinu alimentacije koju će joj davati za ćerku.

foto: Damir Dervišagić

Darko Lazić i Ana Sević stavili su tačku na svoju ljubav

Darko i Ana dobili su ćerku Lorenu u braku, ali ubrzo zatim krenuli su problemi u zajednici. Ovo je dovelo do njihovog razdvajanja, pa se pevač iselio iz njihovog zajedničkog stana. Razloge nikada nisu precizno naveli, ali se pominje da je Ani smetalo njegovo neverstvo, mada se pominje i ona kao neverna, a njoj Darkov poročan način života. Odlučili su da svako krene svojim putem. 6 godina starija Sevićeva pronašla je ljubav sa drugim muškarcem, a Darko je našao sreću pored Marine Gagić, sa kojom trenutno čeka bebu.

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila pevaču u oktobru, pokazala je da je Ani itekako stalo do Darka, što potvrđuje da su oni ostali u prijateljskim odnosima. Između ostalog, i zbog ćerke Lorene, za čiju se sreću i lepo detinjstvo bori mama Ana.

Darko i Ana još uvek nisu zvanično razvedeni, jer on još nije potpisao papire za razvod, a pre toga moraće i da reše pitanje stana, jer Darko nije doneo odluku hoće li ga prepustiti još uvek zakonitoj supruzi.

foto: Damir Dervišagić

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić razveli su se nakon što ju je brutalno pretukao

Vest da je lepa Novosađanka aprila meseca ove godine pretučena od strane tadašnjeg supruga Luke Lazukića šokirala je srpsku janost, a ubrzo se podigla ogromna prašina oko Nataše i Luke Lazukića. Kako se pisalo, pevačica je pronašla ljubavne poruke koje je razmenjivao sa drugim ženama u njegovom telefonu jedne noći u kasnim satima, kada se Lazukić iz noćnog provoda vratio kući i legao pored nje u krevet. Žestoka svađa kulminirala je batinama: Nasilnički pretučena Nataša završila je u Urgentnom centru. Nataša je podnela zahtev za pokretanje brakorazvodnog postupka, koji će se obaviti nakon što se okonča krivični postupak protiv Lazukića, koji je optužen za nasilje nad suprugom. Oko ćerke Katje imaju dogovor i Luka je jednom nedeljno viđa.

foto: Zorana Jevtić/Dragana Udovičić

Kurir.rs / Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track