ONI SU OBELEŽILI ESTRADNU 2018. GODINU: Nesreće, skandali, razvodi i pomirenja, a tek svadbe!
Foto: Kurir

Retrospektiva: Mnogi bi da je zaborave, a neki bi da je ponove

ONI SU OBELEŽILI ESTRADNU 2018. GODINU: Nesreće, skandali, razvodi i pomirenja, a tek svadbe!

Stars -

Godinu na izmaku pojedinci će pamtiti po lošim stvarima koje su im se dogodile, dok ima i onih koji su doživeli najsrećnije životne trenutke

Mnoge estradne ličnosti 2018. želeće da zaborave, a ima i onih koji će je pamtiti po lepom.

Neki su se venčavali, neki razvodili. Neka prijateljstva su završena, a neka obnovljena. Rodile su se nove ljubavi, a neke su krunisane veridbom. Bilo je i beba na estradi. I sve to je Kurir ispratio. Ali najviše pažnje javnosti privukle su dve ličnosti - Nataša Bekvalac i Darko Lazić, koji iza sebe ostavljaju možda i najtežu godinu u svojim životima.

BORAC GODINE DARKO LAZIĆ

Čudom preživeo

foto: Kurir/Marija Dejanović

Darko Lazić borio se za život. On je 23. oktobra doživeo težak udes nakon kojeg je tri dana bio u komi. Iizvađena mu je slezina, operisani su mu kuk i noga. Preživeo je i tešku apstinencijalnu krizu, pa mu je ugrađen blokator u stomak. Tokom njegove borbe otkriveno je i da je njegova verenica Marina Gagić trudna i da čekaju sina. Darko je uspeo da pobedi i uspešno se oporavlja u banji Selters.

RAZVODI GODINE ANA I RASTA

EMINA I MUSTAFA

Žele slobodu

foto: Damir Dervišagić/Dragan Kadić

Dve pevačice rešile su da se razvedu. Ana Nikolić i Emina Jahović više nisu s Rastom i Mustafom Sandalom. Novopazarka već ima novog partnera, dok se Nikolićka sprema za sud kako bi njen brak s poznatim muzičarem i zvanično bio okončan. Njih dvoje su se sporili zbog starateljstva nad ćerkom i visine alimentacije.

SKANDAL GODINE

NATAŠA BEKVALAC

Beba, pa zlostavljanje

foto: Dragana Udovičić

Samo 40 dana nakon što je rodila ćerku Katju, Nataša Bekvalac optužila je muža Luku Lazukića za nasilje. Ona je tada objavila i da se po treći put razvodi jer batine ne oprašta. Oba procesa su u toku, a oni pokušavaju da dokažu ko zapravo govori istinu, jer Lazukić tvrdi da je Nataša sve izmislila. Luka je dobio zabranu prilaska pevačici.

SVADBA GODINE

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ

Veselje za 900 zvanica

foto: Zorana Jevtić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović će 2018. pamtiti po lepom - saznali su da će postati roditelji, a onda su 21. juna priredili svadbu za čak 900 zvanica. Kumovi na venčanju su im bili Miloš Teodosić i Aco Pejović, a na slavlju koje se mesecima unapred pripremalo prisustvovale su mnoge poznate ličnosti iz sveta estrade, politike i sporta. Boba i Brena pobrinuli su se da i najmanji detalj bude savršen, a svadba je koštala 400.000 evra.

POMIRENJE GODINE DARA BUBAMARA I JK

Posle svađe drugarstvo je slađe

foto: Dragana Udovičić

Ove dve pevačice najednom su se pomirile kada je JK pružila Dari podršku pred koncert u Areni. Dara se najpre posvađala sa Sekom Aleksić, jer je zakazala koncert nedelju dana pre nje u istoj dvorani.

(Kurir.rs/Nevena Mijušković Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track