novogodišnja atmosfera u jeku

MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAPALILA GRADSKI TRG U BUDVI: Uz hitove Halida Bešlića i pobednice Evrovizije UŽIVALO HILJADE FANOVA! (VIDEO)

Stars -

Marija Šerifović i Halid Bešlić zapalili su atmosferu u Budvi na Gradskom trgu svojim najvećim hitovima. Dva dana pred sam Doček, oni su zabavili fanove i pripremili ih za najluđu noć u godini koju svi sa nestrpljenjem čekaju.

Sa velikim aplauzom na scenu je izašao Halid Bešlić, sa kojim je publika uglas pevala hitove kao što su: „Miljacka“, „Prvi poljubac“, „Eh kad bi ti“, „Ja bez tebe ne mlogu da živim“ i mnoge druge.

1 / 7 Foto: Promo

Zagrejana i raspevana, publika potom je spremno dočekala i zvezdu večeri, Mariju Šerifović, koja je svojom prepoznatljivom energijom razbuktala prazničnu euforiju na Gradskom trgu.

Mada, kako je sama kazala, peva 87. dan zaredom, za publiku u Budvi uvek ima elana, jer je to grad koji ima posebnu emociju za nju:

"Stvar je jasna, što se mene tiče. Bez obzira na sve, dobro smo raspoloženi, dobra je energija, svi su nasmejani, a to je ono čega ljudima generalno fali" rekla je Šerifovićeva.

foto: Promo

Kurir.rs / Foto: Jugolav Belada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track