ŠOK!

BIVŠA LUKASOVA DEVOJKA UHVATILA BIVŠEG ĆUMETOVOG TELOHRANITELJA: Branislava ljubi OPASNOG MOMKA koji je izbegao LIKVIDACIJU, a ovu vezu KRIJU od svih (VIDEO)

Stars -

Nekadašnja devojka Ace Lukasa zbog koje je čak više puta izjavljivao da se skrasio, Branislava Pašajlija, nakon raskida sa folkerom, ljubi muškarca koji je poznat policijskim krugovima.

Naime, Branislava je u vezi sa nekadašnjim telohraniteljom Ljubiše Buhe Čumeta, Aleksandrom Avramovim.

Branislava i Aleksandar zajedno su dočekali Novu godinu, a na fotografijama i snimcima koje oboje objavljuju na društvenim mrežama, u opisu stoje brojna srca i emotivne poruke koje upućuju jedno drugom.

Simple as that! ? #highlights

Објава коју дели Branislava Pašajlija (@braniiiislava) дана

Inače, Aleksandra su više puta pokušali da ubiju. U avgustu 2018. u šumi na putu Obreže-Kupinovo bio je na meti nepoznatih napadača koji su iz vozila u pokretu ispalili rafal na njegov "audi A8".

To nije bio prvi put. Naime, u novembru 2011. preživeo je karambol u blizini Brčkog kada se u svom BMW-u prevrnuo na krov bežeći pred policijskom poterom zbog prebrze vožnje. Mediji su pisali da je na putu Brčko - Banjaluka vozio brzinom od 130 kilometara na sat.

U udesu je lakše povređen, a na saslušanju u bosanskoj policiji tvrdio je da se nije zaustavio jer je mislio da je na meti atentatora i da ga jure lažne policijske patrole.

Podsetimo, Avramov ima suprugu i ćerkicu.

@avram_esocobra ♥️

Објава коју дели Branislava Pašajlija (@braniiiislava) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track