ADEM LJAJIĆ IMA NOVU DEVOJKU, SAD ŠETA SLIKARKU: Lepa Zubejda zamenila je Sofiju! A EVO GDE SU SE NAŠLI (FOTO)
Foto: Kurir

Otkrivamo

ADEM LJAJIĆ IMA NOVU DEVOJKU, SAD ŠETA SLIKARKU: Lepa Zubejda zamenila je Sofiju! A EVO GDE SU SE NAŠLI (FOTO)

Stars -

Adem Ljajić po svoj prilici nema više nameru da se miri sa Sofijom Milošević, s kojom je nekoliko puta raskidao i vraćao joj se, jer je odnedavno uplovio u novu emotivnu vezu.

Nova devojka mu je slikarka Zubejda Dazdarević iz Novog Pazara, koja je razvedena i majka je dve devojčice.

- Adem i Zubejda poznaju se još od mlađih dana, dok on još nije bio popularan fudbaler. Ranije su se družili, ali ništa ozbiljnije nije bilo među njima. Kada je Adem počeo profesionalno da se bavi fudbalom, krenula su i česta putovanja koja su karakteristična za sportiste. Zubejda je tada sve uložila u svoju karijeru i postala poznata slikarka. U međuvremenu se udala i rodila dve ćerke, ali se nedavno i razvela - počinje priču za naš list izvor upućen u vezu fudbalera i umetnice.

foto: Kurir

Novopazarka Zubejda Dazdarević mlada je slikarka i nastavnica likovne kulture u osnovnoj školi, magistarske studije završila je u Skoplju u klasi prof. Blagoja Manevskog. Priredila je više samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Od izvora bliskog Ljajiću saznali smo da su njih dvoje zajedno tek nešto više od mesec dana i da na sve načine pokušavaju to da sakriju.

- Adem se još nije nigde zvanično pojavio sa novom devojkom, jer ne želi da mediji saznaju njen identitet. Njemu to predstavlja pritisak i zato je samo najbližim osobama predstavio svoju izabranicu, s kojom je zajedno dočekao Novu godinu. Upravo tada su i nastale ove njihove fotografije, zasad jedine koje su dostupne na društvenim mrežama - kaže naš sagovornik.

Početkom avgusta 2018. Adem i Sofija Milošević su po treći put okončali vezu koju su otpočeli sredinom 2015. godine. Razlog za krah njihove ljubavi bila je razdvojenost. Poslednjih meseci njihove veze retko su se viđali, a kako su tada objavili mediji, fudbaler i manekenka su raskinuli preko telefona i od tada se više nisu ni čuli ni videli.

foto: Profimedia

Adema su često povezivali sa mnogim poznatim devojkama, ali on je samo potvrdio da je kraće vreme bio u ljubavi sa manekenkom Zoranom Petrović, i to tokom 2016. godine, kada je nekoliko meseci bio razdvojen od Sofije.

(Kurir.rs/I.E./Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track